PVM

PVM - Eindhoven

Een kantoor met een waanzinnig uitzicht over het iconische stadion

PVM - Eindhoven

Insight

Locatie

Eindhoven

Metrage

500 ㎡

Een project waar we ontzettend trots op zijn met PVM! Dit kantoor van ruim 500 m2 is gelegen in Eindhoven en biedt een fantastisch uitzicht over de stad en het iconische stadion. Samen met de eigenaar hebben we alle wensen en eisen voor de ruimte besproken. Op basis van deze input zijn we aan de slag gegaan met het inrichtingsplan. 

Het middelpunt van de ruimte moest een eyecatcher worden - en geloof ons - dat is gelukt! Met een mooi keukeneiland in het midden van de ruimte hebben we een ontmoetingsplek gecreëerd voor het hele team. Rondom het eiland zijn er zowel open als gesloten ruimtes gerealiseerd. En die boardroom? Die hebben we precies tegenover het waanzinnige uitzicht geplaatst. We hebben daarnaast nog 4 concentratiewerkplekken toegevoegd aan het sociale hart. In het totale plan hebben we rekening gehouden met het bestaande meubilair, de prachtige lichtinval en de indeling en functie van de ruimte. 

Van ontwerp tot realisatie; wij hebben de klant mogen ontzorgen. Dit project is echt een pareltje geworden, al zeggen we het zelf!

vergaderruimte flexibele werkplekken moswand kantoorinrichting
Mathios Zeko
Accountmanager
Mathios Zeko
Lauren Brunnikhuis
Projectmanager
Lauren Brunnikhuis
Laury Schepers
Designer
Laury Schepers

Van ontwerp naar droomkantoor

Ons team staat voor je klaar om jouw dromen te verwezenlijken. We lopen persoonlijk stap voor stap door jouw wensen en eisen en komen tot een compleet ontwerp dat past en kan meegroeien binnen jouw organisatie.

Meer inspiratie nodig?

Dit is waar we trots op zijn. Laat je inspireren door deze toffe kantoren!

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies