Voxtur

Voxtur - Waddinxveen

Stap binnen in een strak, modern en stoer kantoor!

Voxtur - Waddinxveen

Insight

Locatie

Waddinxveen

Metrage

500 ㎡

Voxtur had een duidelijk verzoek op het verlanglijstje: een strak, modern en stoer kantoor. Die uitdaging zijn wij aangegaan! We hebben niet alleen rekening gehouden met de gewenste sfeer, maar ook de overige eisen hebben we in kaart gebracht voor het kantoor. Met deze input zijn we aan de slag gegaan met een plan op maat die perfect bij Voxtur past. 

In het design hebben we veel glazen wanden toegepast om het open karakter te behouden, maar ook hebben we de nodige afgesloten ruimtes gecreëerd. En je raadt het al, om die moderne en rustieke sfeer te realiseren hebben we donkere kleuren gekozen in combinatie met stoere meubelen. Als kers op de taart hebben we een moswand toegevoegd en is er een overvloed aan groen gebruikt voor die frisse en levendige sfeer. Het eindresultaat? Wij zijn er trots op!

Mathios Zeko
Accountmanager
Mathios Zeko
Lauren Brunnikhuis
Projectmanager
Lauren Brunnikhuis
Laury Schepers
Designer
Laury Schepers

Van ontwerp naar droomkantoor

Ons team staat voor je klaar om jouw dromen te verwezenlijken. We lopen persoonlijk stap voor stap door jouw wensen en eisen en komen tot een compleet ontwerp dat past en kan meegroeien binnen jouw organisatie.

Meer inspiratie nodig?

Dit is waar we trots op zijn. Laat je inspireren door deze toffe kantoren!

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies