Cinq

Cinq - Amsterdam

Het kantoor als bron van inspiratie

Cinq - Amsterdam

Insight

Locatie

Amsterdam

Metrage

250 ㎡

Opleverdatum

Q4 2022

Voor Cinq mochten we aan de slag met een tof inrichtingsplan voor het kantoor in Amsterdam. Ze zijn onlangs verhuisd van de 5e naar de 7e verdieping en dat vroeg om een nieuw design. We hebben de wensen en eisen in kaart gebracht, maar ook de inventarisatie doorgenomen. Onze opdracht? Een uitnodigende werkomgeving creëren met flexibiliteit en bovenal een huiselijke touch.

We besloten de bestaande wanden te behouden en de ruimtes te voorzien van een complete make-over. Van bureaustoelen tot Woodupp-elementen; geen hoekje bleef onbenut. Het resultaat? Een dynamisch kantoor met flexibele werkplekken, modulaire phoneboxen en een inspirerende vergaderruimte. Ook is het sociale hart voorzien van een mooie bartafel en is er een loungehoek om even te ontspannen. Het kantoor ademt niet alleen de bedrijfscultuur, het is ook een bron van inspiratie geworden. 

phoneboxen verstelbare werkplekken loungehoek woodupp vergaderruimte
Mathios Zeko
Accountmanager
Mathios Zeko
Lauren Brunnikhuis
Projectmanager
Lauren Brunnikhuis
Moniek Mulder
Designer
Moniek Mulder

Van ontwerp naar droomkantoor

Ons team staat voor je klaar om jouw dromen te verwezenlijken. We lopen persoonlijk stap voor stap door jouw wensen en eisen en komen tot een compleet ontwerp dat past en kan meegroeien binnen jouw organisatie.

Meer inspiratie nodig?

Dit is waar we trots op zijn. Laat je inspireren door deze toffe kantoren!

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies