Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Rotterdam Kop van Zuid{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Kantoorruimte huren in Rotterdam is nu ook mogelijk in het nieuwe gedeelte van de stad. De ongebruikte havengedeelten, die nu de Kop van Zuid vormen, zijn als stadsdeel ingericht om het noorden en zuiden van de stad weer met elkaar te verbinden. Bij SKEPP huur je kantoorruimte in de beste kantoorgebouwen voor jouw bedrijf. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar 50 of 500 m2, wij helpen je graag verder zoals we dat jaarlijks met duizenden bedrijven doen. Wil jij ook snel en succesvol op zoek naar kantoorruimte? Neem eens een kijkje bij ons aanbod in Rotterdam Kop van Zuid.

Andere populaire kantoorlocaties in Rotterdam:

Huur de perfecte kantoorruimte voor jouw onderneming in Rotterdam Kop van Zuid

Door de Erasmusbrug en het metrostation Wilhelminaplein is er een goede verbinding vanaf het centrum van Rotterdam naar het stadsdeel Kop van Zuid. Langs de rivier zijn diverse voorzieningen te vinden en bij de binnenhavens is het woongebied van de wijk te vinden. In Rotterdam Kop van Zuid staat bovendien de Maastoren, wat momenteel de hoogste wolkenkrabber en kantoorgebouw van de Benelux is. Enkele andere bekende gebouwen in dit stadsdeel zijn Hotel New York, Poortgebouw, New Orleans en Toren van Zuid. Wil jij je onderneming vestigen naast de imposante wolkenkrabbers en tegelijkertijd perfect bereikbaar zijn voor je medewerkers en klanten? Huur een kantoorruimte in Rotterdam Kop van Zuid, zodat jij van deze voordelen kunt profiteren! 

Ga jij voortaan werken vanuit Rotterdam Kop van Zuid?

Heb jij een kantoorruimte in Rotterdam Kop van Zuid gevonden die perfect is voor jouw onderneming? Onze vastgoedconsultants hebben kennis van zaken en helpen je in de zoektocht naar dé kantoorruimte voor jouw bedrijf. Waar wacht je nog op? Bel of mail ons eens, dan bespreken we alle mogelijkheden en geven we jou een advies op maat! Ons motto? Office as a service. En door onze service is het voor jou geen probleem om eenvoudig en snel een kantoorruimte te huren in Rotterdam Kop van Zuid of op een andere kantorenlocatie in binnen- en buitenland.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten