Kantoorruimte huren Zoetermeer, Zilverstraat 40

5 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zilverstraat 40 in Zoetermeer

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zoetermeer!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Zorgeloos en goed gefaciliteerd huren in Zoetermeer

Bij binnenkomst in dit pand, kom je in een prachtige professionele en lichte hal. Hier kun je klanten zonder zorgen ontvangen. Ook is er een gezellige loungeplek waar je even rustig een kopje koffie of thee kunt drinken. De heerlijke koffie en thee vind je in de pantry. Er is voor vergaderingen een vergaderzaal beschikbaar waar je gebruik van kunt maken. En het pand is van andere gemakken zoals een printer voorzien.

Over de verhuurder

De verhuurders vinden het uiterst belangrijk dat jij je hier op je plek voelt. Daarom worden er allerlei mogelijkheden aangeboden, zodat jij kunt werken zoals jij dat graag wilt. Ze bieden de ultieme werkplek voor startende ondernemers, zzp’ers, snel groeiende bedrijven en net afgestudeerden.

De kantoorruimte

Werk je als ondernemer nog vanuit huis? In dit ruime pand krijg jij de kans om te groeien. Het is mogelijk om in dit pand een volledige etage van circa 450 m2 te huren. Hiervoor betaal je slechts €60,- per m2 per jaar. Het hele pand is voorzien van glasvezelinternet. 

De locatie

Het pand is gelegen op een bedrijventerrein die grenst aan de A12. Met de auto rijd je zo de snelweg op en voordat je het weet ben je in Gouda, Rotterdam, Delft of Utrecht. Op het terrein zijn voldoende parkeerplekken. Het station Zoetermeer Oost is op loopafstand van het pand, en de connecties naar andere stations zijn gunstig.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is van deze tijd vinden de verhuurders. Daarom zit je niet vast aan lange contracten. En kun je schakelen van ruimte als dat beter bij jou past. Dit allemaal zonder haken en ogen. Er kunnen meubels gehuurd worden voor in jou toekomstige kantoorruimte. Kies je ervoor je werkplek zelf in te richten? Natuurlijk kan dat, jij moet je hier prettig voelen.

Netwerken en sociaal

Het voordeel van het werken buiten de deur in een verzamelgebouw is dat je makkelijk contact legt met andere ondernemers. Dit contact wordt hier gemotiveerd door middel van netwerkborrels en evenementen voor ondernemers. Dit zorgt voor gezelligheid en commercieel succes. Samenwerkingen en korte lijntjes helpen je als ondernemer om te groeien. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Y

Fijn, die verstelbare bureaus!

Toch wel lekker om niet de hele dag op je bureaustoel te hoeven zitten.

W

Leuk hip kantoor in Zoetermeer.

Mooie indeling met fijne werkplekken.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zilverstraat 40

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen