VERHUURD
Super deal

Zoetermeer, Zilverstraat 40

5 (2)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Zoetermeer!

Zorgeloos en goed gefaciliteerd huren in Zoetermeer

Bij binnenkomst in dit pand, kom je in een prachtige professionele en lichte hal. Hier kun je klanten zonder zorgen ontvangen. Ook is er een gezellige loungeplek waar je even rustig een kopje koffie of thee kunt drinken. De heerlijke koffie en thee vind je in de pantry. Er is voor vergaderingen een vergaderzaal beschikbaar waar je gebruik van kunt maken. En het pand is van andere gemakken zoals een printer voorzien.

Over de verhuurder

De verhuurders vinden het uiterst belangrijk dat jij je hier op je plek voelt. Daarom worden er allerlei mogelijkheden aangeboden, zodat jij kunt werken zoals jij dat graag wilt. Ze bieden de ultieme werkplek voor startende ondernemers, zzp’ers, snel groeiende bedrijven en net afgestudeerden.

De kantoorruimte

Werk je als ondernemer nog vanuit huis? In dit ruime pand krijg jij de kans om te groeien. Het is mogelijk om in dit pand een volledige etage van circa 450 m2 te huren. Hiervoor betaal je slechts €60,- per m2 per jaar. Het hele pand is voorzien van glasvezelinternet.

De locatie

Het pand is gelegen op een bedrijventerrein die grenst aan de A12. Met de auto rijd je zo de snelweg op en voordat je het weet ben je in Gouda, Rotterdam, Delft of Utrecht. Op het terrein zijn voldoende parkeerplekken. Het station Zoetermeer Oost is op loopafstand van het pand, en de connecties naar andere stations zijn gunstig.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is van deze tijd vinden de verhuurders. Daarom zit je niet vast aan lange contracten. En kun je schakelen van ruimte als dat beter bij jou past. Dit allemaal zonder haken en ogen. Er kunnen meubels gehuurd worden voor in jou toekomstige kantoorruimte. Kies je ervoor je werkplek zelf in te richten? Natuurlijk kan dat, jij moet je hier prettig voelen.

Netwerken en sociaal

Het voordeel van het werken buiten de deur in een verzamelgebouw is dat je makkelijk contact legt met andere ondernemers. Dit contact wordt hier gemotiveerd door middel van netwerkborrels en evenementen voor ondernemers. Dit zorgt voor gezelligheid en commercieel succes. Samenwerkingen en korte lijntjes helpen je als ondernemer om te groeien.

2 beoordelingen Zilverstraat

Fijn, die verstelbare bureaus!

Toch wel lekker om niet de hele dag op je bureaustoel te hoeven zitten.

Leuk hip kantoor in Zoetermeer.

Mooie indeling met fijne werkplekken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!