Koraalrood 70-90, Zoetermeer

Kantoorruimte huren aan het Karaalrood in Zoetemeer

Ben jij opzoek naar betaalbare kantoorruimte in aan het Karaalrood in Zoetermeer? In dit kantoorpand met een prachtig uitzicht over Zoetermeer zijn verschillende kantoorruimten beschikbaar. Het gecombineerde kantoor- en bedrijfspand bestaat uit twee aaneengesloten kantoren met bedrijfsruimten. Het pand is gebouwd in 1992 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 5354 m2. 

Huurprijzen

Het te huren kantoorpand is gesitueerd tussen de stedenbouwkundige landschappen, woonwijk Rokkeveen en bedrijventerrein Lansinghage. De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt slechts €80,- per m2 per jaar en voor de bedrijfsruimte maar €55,- per m2 per jaar (exclusief servicekosten). Op dit moment is er een kantoorruimte te huur van 248 m2 voor een maandelijks bedrag van €2066,- en is er een ruimte beschikbaar van 343 m2 voor €4925 in de maand. 

Parkeren, Airconditioning en een pantry

Het kantoorpand aan het Karaalrood in Zoetemeer beschikt niet alleen over kantoorruimten, maar ook over vele voorzieningen en services. Zo is er een representatieve receptie aanwezig, fijn wanneer je gasten wil ontvangen of juist gebruik wil maken van de aangeboden services zoals postverwerking en telefoonbeantwoording. Ook is er een parkeerplaats aanwezig, is er een pantry en is er door het gebouw goede airconditioning. Al deze voorzieningen zorgen er voor dat je rustig kunt werken en je ook daadwerkelijk ‘Thuis op kantoor’ voelt  

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je met eigen vervoer naar je werkplek wilt reizen kost je dat een paar minuten vanaf de snelweg gezien, de A12, A4 en A20 zijn namelijk op korte afstand gelegen. Met het openbaar vervoer naar het kantoorpand komen is niet onmogelijk maar doe je er wel wat langer over. De dichtstbijzijnde bushalte is naast het treinstation Zoetemeer Oost gelegen, je loopt ongeveer een kwartiertje om beide te kunnen bereiken. In de nabije omgeving van het pand 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Karaalrood in Zoetemeer?

Ben jij enthousiast geworden over dit multifunctionele kantoor- en bedrijfspand? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact op met een van onze vastgoedconsultants en stel daar als je vragen. Zij kunnen ook een rondleiding voor je in plannen. Wij helpen je graag (gratis)!

Kantoorruimte huren Zoetemeer, Koraalrood 70-90 Koraalrood 70-90 Zoetermeer Toplocatie!

3 beoordelingen Koraalrood

Erg leuke locatie dat omringd is door water. Maakt het een fijne, rustige werkomgeving.

Goede voorzieningen en faciliteiten in dit kantoorpand.

Het zou wel iets moderner kunnen worden ingericht vind ik zelf.

Dit kantoorpand valt erg om in zijn omgeving!

Prima werkomgeving en goede bereikbaarheid, ook voor gasten.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!