Kantoorruimte huren Zoetermeer, Koraalrood 70-90

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Koraalrood 70-90 in Zoetermeer

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 248 m2
  Huurprijs: € 1.653 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 343 m2
  Huurprijs: € 2.287 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Koraalrood in Zoetermeer

Ben jij opzoek naar betaalbare kantoorruimte in aan het Koraalrood in Zoetermeer? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand met prachtig uitzicht over Zoetermeer. Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorruimten beschikbaar. Het gecombineerde kantoor- en bedrijfspand bestaat uit twee aaneengesloten kantoren met bedrijfsruimten. Het pand is gebouwd in 1992 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 5354 m2. 

Huurprijzen

Het te huren kantoorpand is gesitueerd tussen de stedenbouwkundige landschappen, woonwijk Rokkeveen en bedrijventerrein Lansinghage. De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt slechts €80,- per m2 per jaar en voor de bedrijfsruimte maar €55,- per m2 per jaar (exclusief servicekosten). Op dit moment is er een kantoorruimte te huur van 248 m2 voor een maandelijks bedrag van €2066,- en een kantoorunit van van 343 m2 voor €4925 in de maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met een van onze vastgoedconsultants.

Parkeren, airconditioning en een pantry

Het kantoorpand aan het Koraalrood in Zoetermeer beschikt niet alleen over kantoorruimten, maar ook over vele voorzieningen en services. Zo is er een representatieve receptie aanwezig, fijn wanneer je gasten wil ontvangen of juist gebruik wil maken van de aangeboden services zoals postverwerking en telefoonbeantwoording. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel, het is namelijk mogelijk om jouw auto aan de voorzijde van het kantoorpand te parkeren. Verder is er nog een pantry aanwezig en werk je altijd in een gewenste temperatuur door de airconditioning. Al deze faciliteiten zorgen er voor dat je de gehele dag rustig kunt werken en je ook daadwerkelijk ‘Thuis op kantoor’ voelt.  

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je met eigen vervoer naar je werkplek wilt reizen kost je dat slechts een paar minuten reistijd vanaf verschillende snelwegen zoals de A12, A4 en A20. De op- en afritten zijn namelijk op korte rijafstand gelegen. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Het is niet onmogelijk, maar je zult er wel wat langer over doen. De dichtstbijzijnde bushalte is naast het treinstation Zoetemeer Oost gelegen, je loopt ongeveer een kwartiertje om beide te kunnen bereiken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Koraalrood in Zoetermeer?

Ben jij enthousiast geworden over dit multifunctionele kantoor- en bedrijfspand aan het Koraalrood in Zoetermeer? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact op met een van onze vastgoedconsultants en stel daar als je vragen. Wij plannen ook een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorpand met eigen ogen bekijken en beleven. SKEPP helpt jou gratis in de zoektocht naar de geschikte kantoorruimte aan het Koraalrood.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Q

Erg leuke locatie dat omringd is door water.

Maakt het een fijne, rustige werkomgeving.

K

Goede voorzieningen en faciliteiten in dit kantoorpand.

Het zou wel iets moderner kunnen worden ingericht vind ik zelf.

L

Dit kantoorpand valt erg om in zijn omgeving!

Prima werkomgeving en goede bereikbaarheid, ook voor gasten.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Koraalrood 70-90

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen