Kantoorruimte huren Zoetermeer, Industrieweg 12

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Fitnessruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Industrieweg 12 in Zoetermeer

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 22 m2
  Huurprijs: € 325 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 26 m2
  Huurprijs: € 375 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 36 m2
  Huurprijs: € 475 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Industrieweg in Zoetermeer

Wil jij een fijne kantoorruimte huren aan de Industrieweg in Zoetermeer? Dan biedt dit kantoorpand wellicht een goede uitkomst. Het Business Center heeft momenteel nog enkele kantoorkamers beschikbaar waar jij wordt voorzien van optimale werkomstandigheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Huren

De beschikbare kantoorkamers op deze locatie variëren in oppervlakte en prijs. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 12m2 en deze huur jij al voor maar €175,- per maand. Behoefte aan iets groters? Neem dan bijvoorbeeld een kantoorunit van 22m2 of 26m2. De grootste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 36m2 en kost slechts €475,- per maand. Bij het huren van een kantoorkamer zijn vele faciliteiten inbegrepen die jouw werkdag aangenaam kunnen maken.

Fitnessruimte, parkeergelegenheid en optimale werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorkamer aan de Industrieweg in Zoetermeer worden vele wensen vervult. Zo heb je toegang tot een Fitnessruimte en heb je altijd de beschikking over een parkeerplaats. De kantoorkamers in dit Business Center zijn voorzien van optimale werkomstandigheden. De aanwezigheid van een centraal verwarmingssysteem en airconditioning zorgen ervoor dat op jouw nieuwe werkplek altijd een prettige temperatuur heerst. In het kantoorpand kunnen jij en jouw bezoekers gebruik maken van het razendsnelle WiFi netwerk. Ideaal voor de ondersteuning van jouw online werkzaamheden. In jouw pauze kun je heerlijk genieten van een breed assortiment smakelijke en gezonde lunch producten. Of maak gebruik van de aanwezige pantry. Hier kun je fijn je eigen maaltijd klaarmaken. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar met de auto voor jou en je bezoekers. Het bevindt zich namelijk vlakbij de op- en afritten van de A12. Ook het openbaar vervoer kan wellicht een uitkomst bieden voor jou en je bezoekers. In de omgeving van jouw nieuwe werkplek zijn meerdere bus en tramverbindingen die jou in verbinding brengen met diverse steden en belangrijke hotspots in de omgeving. Op het industrieterrein zijn meerdere ondernemingen en bedrijven gevestigd die wellicht een toevoeging kunnen bieden in jouw netwerk. Het bruisende en gezellige centrum van Zoetermeer is goed toegankelijk en beschikt over vele horecagelegenheden en winkels.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Industrieweg in Zoetermeer?

Ben jij enthousiast om een prachtige werkplek te huren in dit Business Center aan de Industrieweg in Zoetermeer? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoed consultants. Zij helpen je graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze geweldige locatie!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Industrieweg 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen