Kantoorruimte huren Zoetermeer, Duitslandlaan 440

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Duitslandlaan 440 in Zoetermeer

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zoetermeer!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Duitslandlaan (Centrum)

Aan de Duitslandlaan, gelegen in de buurt Stadscentrum, huur je kantoorruimten tegen een vaste lage huurprijs. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 1996 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 5544 m2. 

Huurprijzen, kantoor Duitslandlaan, Zoetermeer

De huurperiode in dit kantoorpand is in principe 5 jaar met aansluitende perioden van 5 jaar. Wil je graag een kantoorruimte huren voor een korter termijn? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Over de actuele beschikbaarheid kun je ook het beste contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants, wij helpen je gratis en vrijblijvend verder.

Duitslandlaan: veel lichtinval, 24/7 toegang en schoonmaakservice 

De kantoorruimten in dit kantoorpand zijn voorzien van vele ramen, hierdoor komt er veel natuurlijk licht naar binnen. Zo ontstaat er een fijne werksfeer. Verder heb je als huurder in dit kantoorpand altijd 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. En wat helemaal leuk is, is dat de kosten voor de schoonmaakservice bij de huurprijs zijn inbegrepen. Zo kom jij achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Locatie en bereikbaarheid, Duitslandlaan, Zoetermeer

Dit kantoorpand is gelegen in een erg fijne omgeving. De dichtstbijzijnde bushalte is Oostwaarts. Deze bushalte bereik je binnen 1 minuut lopen. En kom je met de auto naar je werk, dan ben je vanaf de A12 in 7 minuten op kantoor. Daarnaast is er in de omgeving van het kantoorpand altijd wel iets te beleven. Na werktijd kun je gezellig een hapje eten bij La Cubanita of een drankje doen bij De Heeren van Soetermeer. Beide binnen een straal van 1 kilometer gelegen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Duitslandlaan?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren aan de Duitslandlaan in Zoetermeer? Dat kan! Neem contact op met onze vastgoedconsultants door te bellen, te mailen of door te appen. Wij helpen je graag verder. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Duitslandlaan 440

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen