VERHUURD

Zoetermeer, Bleiswijkseweg 37E

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Zoetermeer!

Kantoorruimte huren aan de Bleiswijkseweg (Industriegebied)

In dit iconisch gele kantoorpand aan de Bleiswijkseweg in Zoetermeer wordt ICT-onderwijs verbonden met ICT-bedrijfsleven. Dit is de plek voor interactie, samenwerking, kennisuitwisseling en innovaties op het gebied van ICT. Dit kantoorgebouw wordt ook wel het clubhuis van ICT-ondernemers en ICT-professionals uit Zoetermeer en ver daarbuiten genoemd. Ben jij zelf werkzaam in de ICT-sector? Dan is dit jouw kans om een geschikte kantoorruimte te vinden!

Huurprijzen, kantoor Bleiswijkseweg, Zoetermeer

Een (flex)werkplek, kantoorruimte of kantoorruimte op maat? Alles is mogelijk in dit kantoorgebouw. Wil je weten wat er op dit moment nog beschikbaar is in dit kantoorgebouw? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail, telefoon of whatsapp. Wij geven je dan gratis en vrijblijvend informatie over de mogelijkheden.

Bleiswijkseweg: café, vergaderruimte, auditorium en atrium

In dit kantoorpand is een café aanwezig waar jij heerlijk kunt lunchen of een lekkere kop koffie kunt drinken. Uiteraard is dit ook een plek voor informele vergaderingen. Heb je een formele vergadering? Dan kun je het beste gebruik maken van de vergaderruimte. Ook is er nog een auditorium en een atrium in dit kantoorpand. En niet onbelangrijk: er is volop, gratis parkeerruimte.

Locatie en bereikbaarheid, Bleiswijkseweg, Zoetermeer

Of dit kantoorpand goed te bereiken is? Dat is het zeker! Het dichtstbijzijnde treinstation is Zoetermeer Oost en ligt op een afstand van slechts 2,1 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te pakken richting bushalte Oostweg. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar kantoor. Ook met de auto is het kantoorpand prima bereikbaar. Zo ben je vanaf de A12 in slechts 7 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Bleiswijkseweg?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit kantoorpand aan de Bleiswijkseweg? Dat kan. Neem hiervoor contact met ons op. Wie weet huur jij dan binnenkort een kantoorruimte in dit fraaie kantoorpand.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!