Kantoorruimte huren Zevenaar, Ringbaan-Zuid 8

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Bureau
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ringbaan-Zuid 8 in Zevenaar

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zevenaar!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Moderne kantoorruimte huren binnen dit bedrijfsverzamelgebouw in Zevenaar

U huurt hier bij SKEPP kantoorruimte in dit bedrijfsverzamelgebouw in Zevenaar, nabij NS-station Zevenaar. U maakt tevens gebruik van de gedeelde receptie en het bedrijfsrestaurant.

Werkplekken, kantoorkamers en kantoorruimte op maat te huur!

Aan de Ringbaan-Zuid in Zevenaar huurt u een werkplek, kantoorkamer vanaf 19 m2 tot 100 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Bovendien is het mogelijk om kantoorruimte te delen. Kortom, u huurt hier kantoorruimte die bij u en uw onderneming past!

Huur een eigen kantoorruimte vanaf €250,- per maand

Huren kan flexibel, maar u kunt ook voor de lange termijn huren binnen dit kantoorgebouw in Zevenaar. De huurprijzen worden gebaseerd op het aantal m2 dat u huurt. Een kantoor delen is de goedkoopste optie, de huurprijs zal dan ongeveer €250,- per maand bedragen. De huurprijzen van een eigen kantoor zijn vanaf €18,50 per m2 per maand. Een kantoorkamer van 19 m2 huurt u voor circa €380,- per maand (incl. glasvezelinternet). Of zonder glasvezelinternet voor circa €350,-.

Dit kantoor in Zevenaar is voorzien van een restaurant en koffiecorner

Binnen dit kantoorpand zijn meerdere voorzieningen aanwezig, waar u uw voordeel mee kunt doen. De mensen van de receptie kunnen u ondersteunen en u kunt dagelijks een hapje eten in het bedrijfsrestaurant. Bovendien is er op de eerste verdieping een keuken aanwezig. Parkeren kunt u op eigen terrein.

Plan direct uw rondleiding 24/7, op deze locatie in Zevenaar

Overtuigd van de mogelijkheden in Zevenaar? Plan gratis (!) een rondleiding in bij SKEPP. Dit kan in het menu rechts op deze pagina. Ook het annuleren van een rondleiding kan 24/7 geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Het is fijn om hier elke morgen vriendelijk te worden te begroet door een van de receptionistes om vervolgens plaats te nemen op mijn fijne werkplek

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Ringbaan-Zuid 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen