Super deal

Woerden Centrum, Jaap Bijzerweg 19

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Jaap Bijzerweg (Woerden-Oost)

Aan de Jaap Bijzerweg in Woerden zijn meerdere kantoorruimten te huur. Dit prachtige kantoorpand gelegen in de buurt Snel en Polanen is in 2001 gebouwd. Het kantoorgebouw heeft een gebruiksoppervlakte van 1223 m2. Doordat het kantoorpand voorzien is van energielabel B kan het worden omschreven als een duurzaam kantoorpand. Kantoorruimte huren kan hier voor zowel de korte als de lange termijn. Bedrijven uit allerlei branches huren hier reeds een kantoorruimte, bijvoorbeeld een softwarebedrijf, accountancy bedrijf en een organisatie adviesbureau.

Huurprijzen

In dit kantoorpand is nog een kantoorruimte van 27 m2 en een kantoorruimte van 70 m2 beschikbaar voor de verhuur. De huurprijs voor de kleinste ruimte van 27 m2 bedraagt €360,-, terwijl je voor de grotere ruimte van 70 m2 €940,- betaald. Zoals gezegd huur je in dit kantoorpand zowel voor de korte als de lange termijn. Echter, je profiteert van de meest gunstige huurprijs als je voor minimaal 1 jaar kantoorruimte huurt.

24/7 toegang, gratis parkeren & intercomsysteem

Binnen dit kantoorpand aan de Jaap Bijzerweg in Woerden zijn verschillende services en voorzieningen aanwezig. Zo zijn er in het kantoorgebouw meerdere pantry’s aanwezig, een gezamenlijke lunchruimte en heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. Verder beschikt het pand over een parkeerterrein waar jij als huurder gratis je auto kunt parkeren. Het kantoorpand beschikt over een intercomsysteem en alarmsysteem, ook heeft iedere kantoorruimte individuele airco.

Locatie en bereikbaarheid

Doordat het kantoorgebouw nabij de snelweg A12 en het NS-station van Woerden is gelegen, is het een aantrekkelijke vestigingslocatie voor jouw kantoor. Doordat ook je bezoekers hier gratis kunnen parkeren is het toegankelijk voor iedereen. Voor gezelligheid na werktijd ben je ook nog eens aan het goede adres. In de direct omgeving van het kantoorpand vind je namelijk leuke restaurants zoals De Markies en Café Victoria.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jaap Bijzerweg?

Spreekt dit kantoorpand aan de Jaap Bijzerweg in Woerden jou ook aan? Is de beschikbare kantoorruimte van 27 m2 of 70 m2 ideaal voor jouw onderneming? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog een rondleiding in. Dit kan gratis en is geheel vrijblijvend bij onze vastgoedconsultants.

2 beoordelingen Jaap Bijzerweg

Leuke inrichting.

Frisse uitstraling en voldoende daglicht.

Toplocatie tussen de steden Utrecht en Amsterdam!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!