Kantoorruimte huren Weesp, Nesland 1-5

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nesland 1-5 in Weesp

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 124 m2
  Huurprijs: € 1.498 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nesland in Weesp

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Nesland in Weesp? Stop dan met zoek en neem een kijkje in één van deze kantoorpanden! Deze drie kantoorpanden heb een representatieve uitstraling en zijn daarmee echte kantoorvilla’s. De panden zijn prachtig gelegen aan de Vecht en hebben een ideale ligging nabij het station en de A1.

Huurprijzen

Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren in alle 3 de panden. De kleine kantoorkamer die momenteel beschikbaar is heeft een oppervlakte van 60 m2, deze is gelegen aan nummer 1 op de 2e verdieping. Voor een maandelijks bedrag van €725,- huur jij deze kantoorruimte. Ben je opzoek naar een grotere kantoorruimte? In dit zelfde kantoorpand is op de 1e verdieping een kantoorunit beschikbaar met een oppervlakte van 215 m2, voor €2597,- in de maand. Heb je meer ruimte nodig of wil je doorgroeien met je bedrijf? In het middelste kantoorgebouw is een kantoorruimte beschikbaar van 347 m2, voor slechts €4192,- in de maand. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden

Parkeergelegenheid en een pantry

Reis je met de auto naar je werkplek aan de Nesland in Weesp? Dan hoef jij je ’s morgens geen zorgen te maken over waar jij het beste je auto kunt parkeren. De kantoorpanden beschikken namelijk over een eigen parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen. Momenteel zijn de kantoorruimten leeg, zo kun jij de kantoorunit volledig naar eigen smaak inrichten. Wel is er in de kantoorruimte een pantry aanwezig en zijn er gescheiden toiletgroepen. 

Locatie en bereikbaarheid

Het maakt niet uit of je met de auto of het openbaar vervoer naar je werkplek reist, beide gevallen zijn erg makkelijk en snel. Er is namelijk op slechts 4 minuten loopafstand van het kantoorpand een bushalte gelegen en het treinstation ligt 7 minuten verder op. Verschillende op/afritten van de snelwegen A1, A9 en A6 zijn binnen 5 minuten bereikbaar. De kantoorpanden zijn gelegen aan de Vecht, bij mooi weer kun je dus heerlijk genieten aan het water. In de nabije omgeving vind je het centrum van Weesp. Een gezellig centrum waar leuke koffietentjes, gezellige cafés en goede restaurants te vinden zijn. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nesland in Weesp?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Nesland in Weesp? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij zullen je helpen bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend. SKEPP helpt jou verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Nesland in Weesp!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nesland 1-5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen