Kantoorruimte huren Weesp, Ijsselmeerlaan 4

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ijsselmeerlaan 4 in Weesp

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Ijsselmeerlaan in Weesp

Aan de Ijsselmeerlaan op het bedrijventerrein tussen Weesp en Amsterdam kun jij een prachtige kantoorruimte gaan huren. Een prachtige plek voor denkers, zelfstandig makers en doeners! Hier komen vele creatieve ondernemers samen die zowel zelfstandig als samen optimaal kunnen werken. Ben jij benieuwd naar een de mogelijkheden in dit bruisende Business Center? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

De kantoorunits op deze locatie variëren in oppervlakte en prijs. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 20m2 en deze huur je al voor maar €600,- per maand. Heb jij behoefte aan meer ruimte? Dat is geen enkel probleem! Dan is wellicht de kantoorkamer met een oppervlakte van 25m2 geschikt voor jou. Deze kantoorruimte huur je voor slechts €750,- per maand. De kantoorruimtes kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden om zo de gewenste oppervlakte te verkrijgen. De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief energie, internet, schoonmaak algemene ruimtes, koffie en thee. 

Fijne werkomstandigheden, een gedeelde pantry en werkruimtes

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Ijsselmeerlaan in Weesp beschik je over optimale werkomstandigheden. Voor jou online werkzaamheden kun je gebruik maken van het razendsnelle WiFi netwerk en er heerst altijd een prettige temperatuur in het gebouw. Voor het klaarmaken van jouw maaltijd kun je gebruik maken van de gedeelde keuken. Hier zijn meerdere plekken om heerlijk samen of rustig alleen te genieten van je welverdiende pauze. Rond de gezamenlijke hal zijn gedeelde werkruimtes die je kunt huren voor jouw werkzaamheden. Ze bieden een perfecte uitkomst als jouw eigen kantoorruimte te klein is of als je samen met iemand aan een project wilt werken. De ruimtes zijn voorzien van gereedschap en een overheaddeur en dus geschikt voor projecten groot of klein.

Locatie en bereikbaarheid

Deze locatie is zowel voor jou als jouw bezoekers uitstekend bereikbaar door middel van de auto. De op- en  afritten van zowel de A1 als de A9 zijn goed bereikbaar en maken verbinding met diverse steden in de omgeving. Ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden met Centraal Station Weesp op fietsafstand. In de directe omgeving zijn diverse ondernemers en bedrijven gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Op de hoek van het gebouw bevindt zich “BARHENK” hier kun je perfect aanschuiven voor een kop koffie, een broodje of een drankje.

Kantoorruimte huren aan de Ijsselmeerlaan in Weesp?

Ben jij enthousiast geworden om een prachtige kantoorruimte te gaan huren aan de Ijsselmeerlaan in Weesp? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen waardoor jij jouw nieuw werkplek alvast met eigen ogen kunt bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Ijsselmeerlaan 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen