Super deal

Weesp, Gemeenschapspolderweg 26-48

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 1.755 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Gemeenschapspolderweg in Weesp

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Gemeenschapspolderweg in Weesp? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1967 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 16.156 m2. Het bedrijvencomplex is gelegen op het bedrijventerrein van Weesp, dichtbij het Amsterdam Rijnkanaal. Zowel grote bedrijfsruimten als kantoorruimten zijn hier te huur

Huurprijzen

Er is momenteel een totale oppervlakte van 3166 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Zo vind je op de begane grond een oppervlakte van 1215 m2, voor een maandelijks bedrag van €4556,- is deze kantoorruimte van jou. Op de 1e verdieping vind je een soort gelijke kantoorunit, deze heeft namelijk een oppervlakte van 1483 m2, voor €5561,- in de maand. Ben je toch op zoek naar een kleine kantoorunit? Neem dan een kijkje op de 2e verdieping. Hier is een kantoorruimte van 468 m2 beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €1755,-.

Een goede klimaat installatie en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte aan de Gemeenschapspolderweg in Weesp huurt, weet je zeker dat je altijd in een lekkere temperatuur aan het werk bent. De kantoorkamers zijn namelijk voorzien van een verarming en in de zomer is het mogelijk om jou werkplek flink te koelen. Ook is er in de kantoorruimte een pantry te vinden, een handige plek om jou lunch in de middag voor te bereiden. Ook kun je deze plek zo inrichten dat er koffie en thee gezet kan worden voor jou en je collega’s.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een zeer gunstige ligging met zowel de auto als het openbaar vervoer is het pand makkelijk bereikbaar. Het bedrijventerrein ligt namelijk aan een doorgaande weg in Weesp en ook op/afritten van de A9, A1 en A10 liggen op minder dan 10 minuten rijafstand. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een loopafstand van 9 minuten vanaf jouw werkplek, het treinstation van Weesp ligt iets verder op.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gemeenschapspolderweg in Weesp

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Gemeenschapspolderweg in Weesp? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Je kunt de kantoorruimte dan met eigen ogen bekijken en beleven. Wat dat kost? Helemaal niet! Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Gemeenschapspolderweg.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!