Kantoorruimte huren Weesp, Gemeenschapspolderweg 26-48

Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gemeenschapspolderweg 26-48 in Weesp

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 468 m2
  Huurprijs: € 1.755 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1215 m2
  Huurprijs: € 4.556 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1483 m2
  Huurprijs: € 5.561 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Gemeenschapspolderweg in Weesp

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Gemeenschapspolderweg in Weesp? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1967 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 16.156 m2. Het bedrijvencomplex is gelegen op het bedrijventerrein van Weesp, dichtbij het Amsterdam Rijnkanaal. Zowel grote bedrijfsruimten als kantoorruimten zijn hier te huur

Huurprijzen

Er is momenteel een totale oppervlakte van 3166 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Zo vind je op de begane grond een oppervlakte van 1215 m2, voor een maandelijks bedrag van €4556,- is deze kantoorruimte van jou. Op de 1e verdieping vind je een soort gelijke kantoorunit, deze heeft namelijk een oppervlakte van 1483 m2, voor €5561,- in de maand. Ben je toch op zoek naar een kleine kantoorunit? Neem dan een kijkje op de 2e verdieping. Hier is een kantoorruimte van 468 m2 beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €1755,-.

Een goede klimaat installatie en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte aan de Gemeenschapspolderweg in Weesp huurt, weet je zeker dat je altijd in een lekkere temperatuur aan het werk bent. De kantoorkamers zijn namelijk voorzien van een verarming en in de zomer is het mogelijk om jou werkplek flink te koelen. Ook is er in de kantoorruimte een pantry te vinden, een handige plek om jou lunch in de middag voor te bereiden. Ook kun je deze plek zo inrichten dat er koffie en thee gezet kan worden voor jou en je collega’s. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een zeer gunstige ligging met zowel de auto als het openbaar vervoer is het pand makkelijk bereikbaar. Het bedrijventerrein ligt namelijk aan een doorgaande weg in Weesp en ook op/afritten van de A9, A1 en A10 liggen op minder dan 10 minuten rijafstand. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een loopafstand van 9 minuten vanaf jouw werkplek, het treinstation van Weesp ligt iets verder op. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gemeenschapspolderweg in Weesp

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Gemeenschapspolderweg in Weesp? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Je kunt de kantoorruimte dan met eigen ogen bekijken en beleven. Wat dat kost? Helemaal niet! Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Gemeenschapspolderweg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gemeenschapspolderweg 26-48

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen