Wateringen, Molenweer 2

Kantoorruimte huren aan de Molenweer in Wateringen

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Wateringen, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het onlangs gerenoveerde kantoorgebouw aan de Molenweer. Hier huur je een kantoorruimte in een rustige omgeving met een gunstige bereikbaarheid. Daarnaast zijn de faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw goed georganiseerd. Benieuwd of er een geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie tussen zit? Neem dan snel een kijkje!

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw heb je de mogelijkheid om altijd een passende kantoorruimte te huren. Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur, dit start vanaf 10 m2 voor een maandelijks bedrag van €125,-. Huur je liever een grotere kantoorruimte in het kantoorgebouw? Neem dan een kijkje bij de kantoorunit van 105 m2, te huur voor €1312 per maand. Naast kantoorruimten is het ook mogelijk om een werkplaats of opslag ruimte te huren. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief alle bijkomende servicekosten. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimte en pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Molenweer in Wateringen, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen in- en rondom het kantoorgebouw. Zo zijn er in het kantoorpand meerdere vergaderruimten en spreekkamers aanwezig. Ideaal wanneer er bezoekers langs komen of er een bespreking met een collega is gepland. Daarnaast zijn er meerdere pantry’s in het kantoorgebouw aanwezig, altijd een fijne plek voor een lekker kopje koffie/thee.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde rijksweg is de A4 en slechts 5 minuten rijden. Ook de A20 en A13 zijn binnen enkele minuten rijden bereikbaar vanaf jouw werkplek. Op eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op een paar minuten loopafstand!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Molenweer in Wateringen?

Zie jij het wel zitten om een representatieve kantoorruimte te huren aan de Molenweer in Wateringen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Molenweer in Wateringen.

Molenweer 2 Molenweer 2 Wateringen Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!