Kantoorruimte huren Wateringen, Molenweer 2

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Molenweer 2 in Wateringen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Molenweer in Wateringen

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Wateringen, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het onlangs gerenoveerde kantoorgebouw aan de Molenweer. Hier huur je een kantoorruimte in een rustige omgeving met een gunstige bereikbaarheid. Daarnaast zijn de faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw goed georganiseerd. Benieuwd of er een geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie tussen zit? Neem dan snel een kijkje!

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw heb je de mogelijkheid om altijd een passende kantoorruimte te huren. Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur, dit start vanaf 10 m2 voor een maandelijks bedrag van €125,-. Huur je liever een grotere kantoorruimte in het kantoorgebouw? Neem dan een kijkje bij de kantoorunit van 105 m2, te huur voor €1312 per maand. Naast kantoorruimten is het ook mogelijk om een werkplaats of opslag ruimte te huren. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief alle bijkomende servicekosten. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. 

Vergaderruimte en pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Molenweer in Wateringen, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen in- en rondom het kantoorgebouw. Zo zijn er in het kantoorpand meerdere vergaderruimten en spreekkamers aanwezig. Ideaal wanneer er bezoekers langs komen of er een bespreking met een collega is gepland. Daarnaast zijn er meerdere pantry’s in het kantoorgebouw aanwezig, altijd een fijne plek voor een lekker kopje koffie/thee. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde rijksweg is de A4 en slechts 5 minuten rijden. Ook de A20 en A13 zijn binnen enkele minuten rijden bereikbaar vanaf jouw werkplek. Op eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op een paar minuten loopafstand!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Molenweer in Wateringen?

Zie jij het wel zitten om een representatieve kantoorruimte te huren aan de Molenweer in Wateringen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Molenweer in Wateringen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Molenweer 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen