Nudepark 91

Kantoorruimte huren in kleinschalig kantoorgebouw te Wageningen!

SKEPP biedt kantoorruimte te huur aan in Wageningen. Aan het Nudepark is het mogelijk om een kantoorkamer te huren. Er zijn binnen het kantoorpand twee kantoorkamers beschikbaar voor verhuur. Deze kamers bevinden zich op de bovenverdieping.

49 m2 kantoorruimte te huur in Wageningen

Er is in totaal 49 m2 kantoorruimte beschikbaar.  De huurtermijnen zijn op basis van een hoge mate van flexibiliteit. U huurt hier ook voor de lange termijn. Het is altijd mogelijk om hierover te overleggen.

Huurprijs van deze kantoorruimte aan het Nudepark

U huurt deze kantoorunit van 49 m2 voor slechts €628,33 per maand. Het kleinschalige kantoorgebouw, bestaande uit twee bouwlagen, is gelegen op een rustig bedrijventerrein. Een ideale plek, nabij het centrum van Wageningen, om in alle rust uw werkzaamheden uit te voeren.

Kantoorruimte op een prachtige plek in Wageningen, bekijk het zelf!

De kantoorruimtes hebben een prachtige ligging aan de Nudepark in Wageningen, langs de rivier de Rijn. De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A15 (Europoort – Nijmegen) en de A50 (Eindhoven – Zwolle). Op vijf minuten loopafstand ligt een bushalte. Dus zoekt u kantoorruimte in Wageningen? Vraag gratis een rondleiding aan door dit kantoorpand bij SKEPP!

Kantoorkamer huren in Wageningen? Huur aan Nudepark! Nudepark 91 Wageningen Toplocatie!

1 beoordelingen Nudepark

Dit is een mooi en ruim kantoorpand, niet ver van de haven van Wageningen.

Jammer dat het niet wat dichter bij de universiteit gelegen is. Voor onze organisatie (studiebegeleiding) is het net te ver weg. Nog even verder kijken dus!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat