Kantoorruimte huren Wageningen, Nudepark 91

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Oplaadpunt auto
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Fietsenstalling
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nudepark 91 in Wageningen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Wageningen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Nudepark in Wageningen

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte en wil jij graag huren aan het Nudepark in Wageningen? Dan is dit kantoorgebouw wel iets wat jij zoekt. Dit kantoorpand is gebouwd in het jaar 2000 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 598 m2. Makkelijk bereikbaar, veel faciliteiten en een mooie kantoorunit zijn eigenschappen die je hier kunt vinden.

Huurprijzen

Er is een kantoorkamer beschikbaar van 49 m2.  De huurtermijnen zijn op basis van een hoge mate van flexibiliteit. Je huurt hier ook voor de lange termijn, alles is mogelijk in goed overleg. Je huurt deze kantoorunit van 49 m2 voor slechts €628,33 per maand. 

Parkeren en werken onder de juiste temperaturen

Mocht je met de auto of fiets naar je kantoor willen reizen aan het Nudepark in Wageningen, dan heb je mazzel. Voor het gebouw is een ruime parkeerplaats en een fietsenstalling gelegen. Wat zeker een plus punt binnen dit gebouw is, zijn de fijne temperaturen, zowel in de winter als in de zomer is het prettig werken hier. Mocht je ’s avonds langer door willen of in het weekend nog even terug komen om de laatste werkzaamheden af te willen ronden? Geen probleem, het pand is 24/7 toegankelijk. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kleinschalige kantoorpand, bestaande uit twee bouwlagen, is gelegen op een rustig bedrijventerrein. Een ideale plek, nabij het centrum van Wageningen, om in alle rust uw werkzaamheden uit te voeren. Een prachtige ligging aan het Nudepark, langs de River de Rijn. Wanneer je met het openbaar vervoer naar kantoor willen reizen heb je mazzel, de bushalte Wageningen, Nudenoord, is slechts 5 minuten loopafstand. Ga je toch liever met eigen vervoer? De opritten van verschillende snelwegen zijn een kwartiertje vanaf jouw werkplek gelegen. De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A15 (Europoort – Nijmegen) en de A50 (Eindhoven – Zwolle).

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Nudepark in Wageningen?

Ben jij geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte aan het Nudepark in Wageningen? Wacht dan niet langer en kom je nieuwe kantoor met eigen ogen bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen en het plannen van een rondleiding, gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

Dit is een mooi en ruim kantoorpand, niet ver van de haven van Wageningen.

Jammer dat het niet wat dichter bij de universiteit gelegen is. Voor onze organisatie (studiebegeleiding) is het net te ver weg. Nog even verder kijken dus!

J

het kantoorpan is goed verzorgd en mooi groot

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nudepark 91

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen