VERHUURD
Super deal

Waalwijk, Taxandriaweg 8

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Waalwijk!

Kantoorruimte huren aan de Taxandriaweg (Waalwijk)

Op zoek naar kantoorruimte op een goed bereikbare locatie in Waalwijk? In dit kantoorpand aan de Taxandriaweg huur je een representatieve kantoorruimte die aansluit bij jouw wensen. Het betreft een nieuw, modern kantoorpand uit het jaar 2015 met een totale gebruiksoppervlakte van 5127 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit fraaie kantoorpand.

Huurprijzen, kantoor Taxandriaweg, Waalwijk

In dit kantoorgebouw, gelegen in Waalwijk Centrum, zijn kantoorruimten van verschillende metrages te huur. Zo is het mogelijk om een ruimte te huren van bijvoorbeeld 45 m2 of 342 m2. De huurprijs voor deze kantoorruimten bedraagt €115,- per m2 per jaar. Een huurtermijn van minimaal 1 jaar is financieel het meest aantrekkelijk. Wil je toch liever voor de korte termijn kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Taxandriaweg: pantry en cateringmogelijkheden

In dit kantoorpand aan de Taxandriaweg in Waalwijk maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo is er in het kantoorpand een pantry aanwezig waar je ’s ochtends gemakkelijk een kopje koffie kunt zetten. Daarnaast zijn er cateringmogelijkheden en kun je gezamenlijk lunchen in de gemeenschappelijke ruimte. Verdere voorzieningen als 24/7 toegang en schoonmaak van de algemene ruimten zitten bij de huurprijs inbegrepen.

Locatie en bereikbaarheid, Taxandriaweg, Waalwijk

Wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte, is een goede bereikbaarheid een belangrijke vereiste. Over de locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken. Bushalte Waalwijk Gemeentehuis ligt namelijk op een loopafstand van 1 minuut. Reis je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A59, A65 en A15 in slechts enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Taxandriaweg?

Nieuwsgierig naar hoe dit kantoor er in de werkelijkheid uitziet? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Zo kun jij jouw toekomstige kantoorruimte met eigen ogen bekijken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!