Kantoorruimte huren Waalwijk, St. Jansplein 112

Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan St. Jansplein 112 in Waalwijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Waalwijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Fraaie kantoorruimte te huur aan het St. Jansplein in Waalwijk (Noord-Brabant)!

SKEPP biedt deze representatieve moderne kantoorruimte te huur aan in Waalwijk, gelegen aan het St. Jansplein. Binnen dit moderne kantoorpand is nog 222 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

Profiteer van de lage huurprijs!

De ruimte van 222 m2 is te huur voor maar €1500,- per maand! Doordat het een nieuwbouw pand betreft, beschikt het over een representatieve uitstraling. Dus wilt u kantoorruimte huren in Waalwijk? Dan is dit kantoorpand zeker een aanrader! Er zijn verschillende services en voorzieningen aanwezig in het kantoorgebouw, zoals een pantry en parkeerplaatsen.

Een toffe locatie in het centrum van Waalwijk

De locatie van het St. Jansplein is uitstekend. Het kantoorpand is gelegen in het centrum van Waalwijk, er zijn dus vele faciliteiten beschikbaar in de directe nabijheid. Ook de snelweg A59 is op een steenworp afstand gelegen. Hierdoor is de bereikbaarheid per zowel eigen- als openbaar vervoer erg goed te noemen.

Is dit kantoor in Waalwijk interessant voor u? Kom kijken!

Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoor op maat zoek in Waalwijk? Plan dan nu alvast uw eigen rondleiding in bij SKEPP, vrijblijvend en zonder aanvullende makelaarskosten.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan St. Jansplein 112

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen