VERHUURD

Waalwijk, St. Jansplein 112

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Waalwijk!

Fraaie kantoorruimte te huur aan het St. Jansplein in Waalwijk (Noord-Brabant)!

SKEPP biedt deze representatieve moderne kantoorruimte te huur aan in Waalwijk, gelegen aan het St. Jansplein. Binnen dit moderne kantoorpand is nog 222 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

Profiteer van de lage huurprijs!

De ruimte van 222 m2 is te huur voor maar €1500,- per maand! Doordat het een nieuwbouw pand betreft, beschikt het over een representatieve uitstraling. Dus wilt u kantoorruimte huren in Waalwijk? Dan is dit kantoorpand zeker een aanrader! Er zijn verschillende services en voorzieningen aanwezig in het kantoorgebouw, zoals een pantry en parkeerplaatsen.

Een toffe locatie in het centrum van Waalwijk

De locatie van het St. Jansplein is uitstekend. Het kantoorpand is gelegen in het centrum van Waalwijk, er zijn dus vele faciliteiten beschikbaar in de directe nabijheid. Ook de snelweg A59 is op een steenworp afstand gelegen. Hierdoor is de bereikbaarheid per zowel eigen- als openbaar vervoer erg goed te noemen.

Is dit kantoor in Waalwijk interessant voor u? Kom kijken!

Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoor op maat zoek in Waalwijk? Plan dan nu alvast uw eigen rondleiding in bij SKEPP, vrijblijvend en zonder aanvullende makelaarskosten.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!