Super deal

Waalre, Primulalaan 46-48

5582GL Waalre

 • Bureau

 • Internet

 • Koffie/thee

 • Vergaderplek

 • KVK-inschrijving

 • Keuken

 • Parkeren

 • Postadres

Kantoorruimte huren op een goede bereikbare locatie dichtbij de A2

Op slechts een kilometer van het kantoorgebouw ligt de Hightech Campus Eindhoven. Het technologische hart van Nederland. Dit gedeelte van het business centre in Waalre heet dan ook het ‘Hightech Kick-off center’. Met een focus op jongere ondernemers die in de technisch branche actief zijn. Dat wilt niet zeggen dat andere ondernemers niet welkom zijn, want iedereen is welkom. Flexibel een kantoorruimte huren tegen een lage prijs met daarin alles services zoals gas, water en licht. Internet en koffie zijn uiteraard ook inbegrepen in de prijs. Ook zijn er 2 overlegruimtes die je kunt reserveren zonder extra kosten. De lunch kun je uiteraard laten regelen door de verhuurder.

De omgeving van het kantoorgebouw

Het kantoorgebouw staat op 800 meter van de A2. Aan de overkant van de straat is een winkelcentrum waar een snackbar en een chinees restaurant zitten. Ook zit er een Jumbo aan de overkant van de straat. Verbindingen met het openbaar vervoer zijn in de buurt. Het centrum van Waalre ligt 350 meter van het pand verwijderd. Daar zijn nog meer voorzieningen. Het kantoor ligt op de rand van Eindhoven en Waalre.

Faciliteiten voor de huurders

Binnen de muren van dit pand kun je gebruik maken van een keuken waarin je tevens heerlijke koffie en thee kan zetten. Dit zit bij de huurprijs in. Er is een loungeruimte aanwezig om je kop koffie op te drinken of om heerlijk in te relaxen. Je hebt 24/7 toegang tot je kantoorruimte wanneer je besluit te huren in dit kantoorgebouw aan de Primulalaan in Waalre. Zoals al eerder genoemd wordt voor de schoonmaak in dit kantoorpand gezorgd.

Kantoorruimte voor iedereen

Binnen deze omgeving huur je precies het aantal meters dat je nodig hebt. Je kunt binnen dit groter geheel flexibel groeien en krimpen doormiddel van ruimte bij huren of afstoten. Op deze locatie aan de rand van Eindhoven aan de Primulalaan huur je nu een eigen kantoor voor een uitstekende huurprijs. Dit zorgt ervoor dat je niet meer thuis hoeft te zitten, maar een eigen ruimte hebt binnen een professionele omgeving. Doordat er meerdere disciplines aanwezig zijn in het pand, zal er uiteindelijk een soort kruisbestuiving en synergie ontstaan. Het is uiteindelijk de bedoeling dat bedrijven elkaar gaan helpen en dat zal de community alleen maar ten goede komen.

Ben je ook benieuwd naar het kantoor en de mogelijkheden? Neem contact op met ons en maak een afspraak voor een rondleiding.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Primulalaan in Waalre

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Primulalaan in Waalre.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding
Kantoorruimte huren aan de Primulalaan in Waalre Primulalaan 46-48 Waalre Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!