Kantoorruimte huren Waalre, Primulalaan 46-48

Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Primulalaan 46-48 in Waalre

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 48 m2
  Huurprijs: € 650 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 55 m2
  Huurprijs: € 750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren op een goede bereikbare locatie dichtbij de A2

Op slechts een kilometer van het kantoorgebouw ligt de Hightech Campus Eindhoven. Het technologische hart van Nederland. Dit gedeelte van het business centre in Waalre heet dan ook het ‘Hightech Kick-off center’. Met een focus op jongere ondernemers die in de technisch branche actief zijn. Dat wilt niet zeggen dat andere ondernemers niet welkom zijn, want iedereen is welkom. Flexibel een kantoorruimte huren tegen een lage prijs met daarin alles services zoals gas, water en licht. Internet en koffie zijn uiteraard ook inbegrepen in de prijs. Ook zijn er 2 overlegruimtes die je kunt reserveren zonder extra kosten. De lunch kun je uiteraard laten regelen door de verhuurder.

De omgeving van het kantoorgebouw

Het kantoorgebouw staat op 800 meter van de A2. Aan de overkant van de straat is een winkelcentrum waar een snackbar en een chinees restaurant zitten. Ook zit er een Jumbo aan de overkant van de straat. Verbindingen met het openbaar vervoer zijn in de buurt. Het centrum van Waalre ligt 350 meter van het pand verwijderd. Daar zijn nog meer voorzieningen. Het kantoor ligt op de rand van Eindhoven en Waalre.

Faciliteiten voor de huurders

Binnen de muren van dit pand kun je gebruik maken van een keuken waarin je tevens heerlijke koffie en thee kan zetten. Dit zit bij de huurprijs in. Er is een loungeruimte aanwezig om je kop koffie op te drinken of om heerlijk in te relaxen. Je hebt 24/7 toegang tot je kantoorruimte wanneer je besluit te huren in dit kantoorgebouw aan de Primulalaan in Waalre. Zoals al eerder genoemd wordt voor de schoonmaak in dit kantoorpand gezorgd. 

Kantoorruimte voor iedereen

Binnen deze omgeving huur je precies het aantal meters dat je nodig hebt. Je kunt binnen dit groter geheel flexibel groeien en krimpen doormiddel van ruimte bij huren of afstoten. Op deze locatie aan de rand van Eindhoven aan de Primulalaan huur je nu een eigen kantoor voor een uitstekende huurprijs. Dit zorgt ervoor dat je niet meer thuis hoeft te zitten, maar een eigen ruimte hebt binnen een professionele omgeving. Doordat er meerdere disciplines aanwezig zijn in het pand, zal er uiteindelijk een soort kruisbestuiving en synergie ontstaan. Het is uiteindelijk de bedoeling dat bedrijven elkaar gaan helpen en dat zal de community alleen maar ten goede komen.

Ben je ook benieuwd naar het kantoor en de mogelijkheden? Neem contact op met ons en maak een afspraak voor een rondleiding.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Primulalaan 46-48

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen