VERHUURD

Vught, St. Michielsgestelseweg 8

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Vught!

Karakteristieke kantoorruimte te huur in deze prachtige kantoorvilla te Vught (Noord-Brabant)

Aan de St. Michielsgestelseweg te Vught biedt SKEPP sfeervolle kantoorruimte te huur aan. Binnen deze monumentale kantoorvilla in Vught is kantoorruimte in verschillende grootte beschikbaar voor de verhuur. U huurt hier een werkplek, (ingerichte) kantoorkamer vanaf 19 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2.

Huur een werkplek al vanaf €220,- per maand (all-inclusive)

Huren op deze unieke locatie is erg flexibel. U huurt hier ook voor de lange termijn een kantoorruimte. Een langer huurcontract kan u voordeel opleveren in de vorm van een lagere huurprijs. Een werkplek huurt u al vanaf €220,- per maand.

Dit kantoorpand is voorzien van een lounge, relaxed werken toch?

Er zijn veel verschillende voorzieningen en services aanwezig. Voorbeelden hiervan zijn parkeerruimte, high-speed internet en lounges. De ligging van het kantoorpand in Vught is uitstekend te noemen. De belangrijke snelweg A2 (Maastricht – Amsterdam) ligt namelijk op een steenworp afstand van het sfeervolle kantoorgebouw in Vught.

Kom dit kantoor in Vught vrijblijvend bekijken, plan een rondleiding!

Zoekt u een werkplek of een kantoorruimte in Vught (Noord-Brabant)? Of lijkt het u fantastisch om te werken in een villa? Neem dan contact op met SKEPP of plan een eigen rondleiding in via het menu rechts op deze pagina. Bekijk het kantoorpand met eigen ogen, zodat u zeker weet dat u hier wilt huren!

1 beoordelingen St. Michielsgestelseweg

Voor mijn bedrijf in de adviesbranche ben ik sinds enkele maanden gevestigd in dit kantoorpand in Vught.

De uitstraling is super, met een combinatie tussen een klassiek pand en een moderne inrichting. Qua bereikbaarheid is het pand ook prima gelegen, binnen no-time ben je in Den Bosch.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!