Kantoorruimte huren Voorburg, Stationsplein 4

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Fitnessruimte
 • Postverwerking
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsplein 4 in Voorburg

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 475 m2
  Huurprijs: € 4.950 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 569 m2
  Huurprijs: € 5.927 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 779 m2
  Huurprijs: € 8.100 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 808 m2
  Huurprijs: € 8.415 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Stationsplein in Voorburg

Een kantoorruimte huren op een toplocatie aan het Stationsplein in Voorburg? Dit kantoorpand ligt op zichtlocatie aan de A12 (Utrechtse Baan) en tegenover het NS-station Voorburg. Het kantoorgebouw biedt 4 verschillende kantoorruimten die verspreid zijn over de eerste vier etages van het verzamelgebouw. Het kantoorpand biedt verschillende luxe faciliteiten en service voorzieningen. Zo beschikt het kantoorpand aan de Stationsplein over een eigen fitnessruimte, een lift en een luxe entree waar je zonder problemen gasten kunt ontvangen.

Huurprijzen

Op de locatie aan de Stationsplein 4 in Voorburg is een ruime keuze aan werkplekken beschikbaar. Door de verschillende afmetingen die de kantoorruimtes hebben, is er voor ieder wat wils. De afmetingen die worden aangeboden zijn: 569 m2, 779 m2, 475 m2 en 798 m2. De huurprijzen voor de kantoorruimtes variëren tussen de €4947,- tot en met de €8312,- per maand. De prijzen zijn inclusief de servicekosten. Wil je kijken welk formaat kantoorruimte en welke prijs bij jou past? Plan dan een rondleiding aan de Stationsplein 4!

Fitnessruimte, vergaderruimte en een pantry

Dit kantoorpand aan het Stationsplein in Voorburg beschikt over verschillende praktische en luxe voorzieningen. Zo heb je toegang tot internet, de luxe sportschool, een vergaderzaal. En is er een pantry aanwezig waar je gemakkelijk een snelle maaltijd in elkaar kunt zetten. Daarnaast heeft de kantoorruimte aan de Stationsplein 4 een beveiliging voor als je zelf niet aanwezig bent op kantoor. Wanneer je hier huurt is ook de schoonmaak inbegrepen, een koffievlek op de vloer? Geen probleem daar wordt voor gezorgd! Huur jij binnenkort je kantoorruimte aan Stationsplein 4? Het zal je aan niets ontbreken!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een zeer gunstige ligging dichtbij de op- en afrit naar de Utrechtse Baan, die direct in verbinding staat met de A4 en A12. Ook met het openbaar vervoer is Stationsplein 4 in Voorburg goed te bereiken, het NS- station Voorburg ligt namelijk pal voor het kantoorpand. Je kunt direct instappen op de verschillende buslijnen die voor het kantoorpand langs rijden. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Stationsplein in Voorburg?

Ben jij benieuwd geworden naar de kantoorruimten aan Stationsplein in Voorburg? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met de vastgoedconsultants van ons, wij helpen je graag.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsplein 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen