Vlissingen, Industrieweg 3

Kantoorruimte te huur in Vlissingen (Zeeland) vanaf 15 m2 voor maar €250,-

Kantoorruimte gezocht in Vlissingen - Zeeland? Aan de Industrieweg in Vlissingen, biedt SKEPP diverse kantoortypen te huur aan. Binnen deze vestiging heeft u de keuze uit onder andere werkplekken, gestoffeerde kantoorkamers en afgesloten kantoorruimten in verschillende metrages. De service in het kantoorgebouw is van hoog niveau. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van telefoonbeantwoording.

Een kantoorkamer huren of toch een grotere ruimte huren?

Het kantoorgebouw bestaat uit één bouwlaag en kantoorruimte is hier beschikbaar vanaf 15 m2. Een kantoorkamer huurt u hier al voor maar €250,- per maand! U kunt hier huren voor de korte- en de lange termijn. Wilt u een grotere kantoorruimte huren in Vlissingen? Dan kan dat ook op deze locatie aan de Industrieweg.

De Industrieweg in Vlissingen (Zeeland), goed te bereiken vanaf Middelburg en de A58

De kantoorruimtes, gelegen in het oosten van Vlissingen, liggen op minder dan veertig minuten rijden van België. De bereikbaarheid is met zowel eigen- als openbaar vervoer goed te noemen.

Bekijk dit kantoorpand in Vlissingen, huur voordelig!

Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorkamer / kantoorunit of kantoor op maat in Vlissingen, zoek dan niet verder en laat u verrassen door deze locatie. Plan uw eigen rondleiding, geheel gratis bij SKEPP of neemt contact op met ons!

Moderne kantoorruimte vanaf 15 m2 te huur in Vlissingen Industrieweg 3 Vlissingen Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!