Kantoorruimte huren Vlaardingen, Schiedamseweg 2-10

Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schiedamseweg 2-10 in Vlaardingen

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Vlaardingen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren in Vlaardingen? In dit kantoor aan de Schiedamseweg huurt u tegen een aantrekkelijke prijs!

Goed bereikbaar, een representatieve uitstraling en lage huurkosten; een korte maar juiste omschrijving van het kantoorpand aan de Schiedamseweg in Vlaardingen. Bus-en treinstations zijn er in de directe omgeving van uw nieuwe kantoorruimte, twee snelwegen zijn snel toegankelijk en Rotterdam The Hague Airport ligt op een kleine 20 minuten rijden. Kortom, een gunstige plek om uw werkzaamheden uit te voeren! 

Diverse kantoorruimten beschikbaar voor verhuur in Vlaardingen

Dit kantoorgebouw aan de Schiedamseweg in Vlaardingen bestaat uit 6 kantoorruimten. Het gaat om kantoren van 59, 65, 65, 70, 75 en 120 m2. De ene ondernemer huurt liever een kantoorruimte voor een flexibele huurtermijn, terwijl de voorkeur van een andere ondernemer uitgaat naar een langere huurperiode. In dit kantoorpand behoren beide opties tot de mogelijkheden. Echter is een huurtermijn van minimaal 1 jaar doorgaans financieel het meest aantrekkelijk. 

Voordelig kantoorruimte huren in Vlaardingen: slechts €60,- per m2 per jaar!

Het is ongetwijfeld een belangrijk aspect in uw zoektocht naar de juiste kantoorruimte: de hoogte van de huurprijs. Dan kan SKEPP u geruststellen, want in dit kantoorgebouw wordt een aantrekkelijke huurprijs van maar €60,- per m2 per jaar gehanteerd (exclusief servicekosten). Zie hieronder de oppervlakten van de beschikbare kantoorruimten met daarachter de bijbehorende huurprijzen (inclusief gas, water, licht en internet).

  • 59 m2 - €491,67,- per maand.
  • 120 m2 - €1000,- per maand.

Parkeerruimte aanwezig in de omgeving van uw nieuwe kantoorruimte

Wanneer u met eigen vervoer naar uw kantoorruimte reist, is het waardevol om te weten dat er in de directe omgeving ruimte is om te parkeren. Bovendien maakt u gebruik van WiFi, een pantry en een lift als u besluit om kantoorruimte te huren in dit representatieve kantoorgebouw aan de Schiedamseweg in Vlaardingen. Ook niet onbelangrijk om te weten: u heeft 24/7 toegang tot uw kantoorruimte!

Nieuwsgierig? Neem een kijkje in dit kantoor te Vlaardingen!

Wanneer bovenstaande uw nieuwsgierigheid heeft gewekt, is het verstandig om een kijkje te gaan nemen in dit kantoorpand aan de Schiedamseweg in Vlaardingen. Twijfelt u nog? Ook dan kan het geen kwaad om op locatie te gaan kijken, want een rondleiding plannen bij SKEPP is gratis (!) en geheel vrijblijvend. Kortom, waar wacht u nog op? 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Schiedamseweg 2-10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen