Kantoorruimte huren Vlaardingen, Liesveld 4B

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Liesveld 4B in Vlaardingen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 13 m2
  Huurprijs: € 550 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 16 m2
  Huurprijs: € 550 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Liesveld in Vlaardingen

Dit kantoorpand aan het Liesveld in Vlaardingen biedt jou de gelegenheid om een prettige kantoorruimte of flexwerkplek te huren. Het prachtige kantoorpand is geheel ingericht dus direct toegankelijk. Door de stijlvolle en warme aankleding van de werkplekken zal jij je hier snel thuis gaan voelen. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil jij graag een kijkje nemen op deze prachtige locatie? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants.

Kantoorruimte huren

Op deze locatie zijn momenteel 2 kantoorruimtes beschikbaar. De kleinste heeft een oppervlakte van 13m2 en de grootste een oppervlakte van 16m2. Beide kantoorunits huur je al voor een bedrag van €550,- per maand. Deze prijs in inclusief de service kosten! Wil je iets meer flexibiliteit dan bieden de flexwerkplekken wellicht uitkomst voor jou. De flexwerkplekken op deze locatie bedragen een maandelijkse huur van €300,- inclusief service kosten.

Wifi, gemeubileerd en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan het Liesveld in Vlaardingen ben je van alle gemakken voorzien. De kantoorkamers zijn volledig gemeubileerd dus jij kunt jouw nieuwe werkplek direct betreden. De aanwezigheid van een razendsnel WiFi netwerk zorgt er voor dat jij optimaal wordt ondersteunt tijdens jouw online werkzaamheden. Het pand is 24/7 toegankelijk dus ook als jouw werkzaamheden de normale kantooruren passeren is dat op deze locatie geen probleem. Het kantoorpand is voorzien van een vergaderruimte die de perfecte gelegenheid biedt voor het organiseren van een vergadering of het ontvangen van gasten. De gedeelde keuken biedt huurders de mogelijkheid om zichzelf te voorzien van een heerlijke kop koffie/thee of een maaltijd. Kortom jouw nieuwe werkplek vervult vele wensen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich midden in het centrum van Vlaardingen. Jouw nieuwe werkplek is goed bereikbaar met de auto door de nabije ligging van de op- en afritten van zowel de A20 als de A4. Ook met behulp van het openbaar vervoer is deze locatie perfect bereikbaar. Direct voor de deur stoppen diverse buslijnen die in verbinding staan met de trein en metrostations van Vlaardingen. In de omgeving van dit kantoorpand zijn meerdere bedrijven en ondernemingen gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jouw. Het centrum van Vlaardingen is rijk aan winkels, horecagelegenheden en andere ontspanningsfaciliteiten. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan het Liesveld in Vlaardingen?

Wil jij binnenkort één van deze geweldige kantoorruimten of flexwerkplekken huren aan het Liesveld in Vlaardingen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden en kunnen je helpen bij het plannen van een bezichtiging op jouw nieuwe werkplek.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Liesveld 4B

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen