Kantoorruimte huren Vlaardingen, Burgemeester Van Lierplein 1-3

Voorzieningen
 • Internet
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Vlaardingen, Station Vlaardingen Oost 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Vlaardingen Oost 4 min. lopen (0,3 km)
 • Metrostation Vlaardingen, Vlaardingen Oost Spoor 2 4 min. lopen (0,3 km)
 • Park 9 min. lopen (0,7 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Burgemeester Van Lierplein 1-3 in Vlaardingen

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 444 m2
  Huurprijs: € 4.070 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 489 m2
  Huurprijs: € 4.482 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Een kantoorruimte huren aan het Burgermeester van Lierplein in Vlaardingen

Wil jij een kantoorruimte huren aan het Burgermeester van Lierplein in Vlaardingen? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en heeft op dit moment grote oppervlakten beschikbaar. De locatie is top, want de verschillende snelwegen liggen op korte afstand en ook met het openbaar vervoer kun je het pand makkelijk bereiken.

Huurprijzen

Op dit moment is er een totale oppervlakte van 1014 m2 beschikbaar. Deze grote oppervlakte is verdeeld over 2 kantoorunits. Eén kantoorruimte heeft een oppervlakte van 489 m2. Voor een maandelijks bedrag van €4482,- huur jij deze fantastische kantoorunit met prachtig uitzicht over de haven. De andere ruimte is een oppervlakte van 444 m2, voor €4070,- in de maand is deze kantoorkamer van jou! Deelverhuur van beide kantoorruimten is ook mogelijk, vraag onze vastgoedconsultants over de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan het Burgermeester van Lierplein, maak je ook gebruik van de aanwezige services en faciliteiten. Zo zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig, deze zijn te huur voor een maandelijks bedrag van €40,-, iedere ochtend bij jij verzekerd van een parkeerplek voor de deur! Ook is er in het kantoorpand een pantry aanwezig, een handige plek om koffie/thee te halen en in de middag je lunch voor te bereiden. De kantoorruimten zijn voorzien van grote ramen, dit zorgt voor veel daglicht! Een relaxte en rustige sfeer op kantoor, dat wil toch iedereen?

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is perfect. Op een korte loopafstand ligt het NS station Vlaardingen Oost en het metrostation is slechts op 300 meter afstand. Ook de opritten van verschillende snelwegen zijn binnen minder dan 5 minuten bereikbaar, denk hierbij aan de A4, A20 en A15. Het pand is niet ver van het centrum van Vlaardingen gelegen, met de metro ben je er binnen 5 minuten. In het centrum zijn vele koffietentjes en goede restaurants te vinden, een leuke plek om met je collega’s in de pauze te lunchen of heerlijk te dineren na werktijd.

Huur jij binnenkort ook een kantoorpand aan het Burgermeester van Lierplein?

Ben jij enthousiast en zie je het zitten om een kantoorruimte te huren aan het Burgermeester van Lierplein? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding voor je in. Wat dat kost? Helemaal niet! Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte of werkplek


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Burgemeester Van Lierplein 1-3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen