Kantoorruimte huren Tubbergen, L. von Bönninghausenstraat 35-41

Voorzieningen
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Printen
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan L. von Bönninghausenstraat 35-41 in Tubbergen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 50 m2
  Huurprijs: € 550 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 150 m2
  Huurprijs: € 950 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1511 m2
  Huurprijs: € 2.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de L. von Bonninghausenstraat in Tubbergen

In dit prachtige kantoorgebouw aan de L. von Bonninghausenstraat kun jij binnenkort een ruime kantoorruimte huren. De kantoorkamers op deze locatie variëren in oppervlakte van klein tot groot. Dus wellicht zit hier de gewenste kantoorruimte voor jou bij. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil jij de kantoorruimtes graag met eigen ogen bewonderen? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen!

Kantoorruimte huren

Het kantoorgebouw heeft een totale oppervlakte van 1.511m2. Dit is verdeeld over meerdere kantoorruimtes en algemene ruimtes. Je kunt het kantoorgebouw in zijn geheel huren voor maar €2.500,- per maand. Heb je behoefte aan 1 of meerdere kleine kantoorkamers? Ook dat is geen enkel probleem. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 17m2 en deze huur je al voor maar €450,- per maand. Deze prijs is inclusief de service kosten. Vanuit hier breiden de kantoorkamers zicht uit tot ruimtes van maar liefst 38m2. Jij bepaalt zelf de oplevering status. Wil je snel beginnen en moet de ruimte volledig ingericht zijn dan kan dat. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de ruimte geheel naar eigen wens in te richten.

Optimale werkomstandigheden, een nette pantry en voldoende parkeergelegenheid

Bij het huren van een kantoorruimte aan de L. von Bonninghausenstraat in Tubbergen krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. De kantoorkamers zijn allen netjes afgewerkt en voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen. Door de aanwezigheid van een centraal verwarmingssysteem en airconditioning regel jij altijd de gewenste temperatuur op jouw werkplek. Voor klaarmaken van jouw maaltijd of het halen van een kopje koffie of thee kun je terecht in de nette pantry. Aan de voorzijde van het kantoorpand zijn meerdere parkeerplekken voor jou en jouw bezoekers.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is goed te bereiken via de N343. Hierdoor heb jij een goede verbinding met steden en dorpen in de omgeving. Ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden. Op loopafstand bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar Hengelo Centraal Station. Vanuit jouw nieuwe werkplek betreed je snel het bruisende en gezellige centrum van Tubbergen. Hier zijn diverse winkels en horecagelegenheden gevestigd die meerwaarde kunnen bieden voor jou!

Wil jij een kantoorruimte huren aan de L. von Bonninghausenstraat in Tubbergen?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de L. von Bonninghausenstraat in Tubbergen? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan L. von Bönninghausenstraat 35-41

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen