Kantoorruimte huren Teuge, de Zanden 57

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Teuge, De Wacht 10 min. lopen (0,8 km)
 • Treinstation Twello 49 min. lopen (4,0 km)
 • Park 9 min. lopen (0,7 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan de Zanden 57 in Teuge

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 1 persoon
  Huurprijs: € 347 € 295 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 2 personen
  Huurprijs: € 694 € 590 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 1.041 € 885 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 1.388 € 1.180 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Zanden in Teuge

Wil jij een kantoorruimte huren net buiten Apeldoorn? Dan hebben wij een mooi kantoorgebouw aan de Zanden in Teuge voor je beschikbaar. Hier zijn op dit moment meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het is een gunstige locatie, je bent namelijk vanaf jouw werkplek snel in omliggende steden zoals Apeldoorn, Deventer, Zwolle en Amersfoort. Zie jij het wel zitten om op deze locatie een kantoorruimte te huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Het is op deze locatie al mogelijk om een kantoorunit te huren voor 1 persoon, hier betaal je een maandelijks bedrag van €295,- voor. Huur je liever een kantoorkamer die net iets groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorunit voor 2 personen, te huur voor €590,- per maand. Op dit moment is de kantoorruimte voor 4 personen de grootste binnen het aanbod, te huur voor een maandelijks bedrag van €1180,-. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijkheid en vergaderruimten

Het huren van een kantoorruimte aan de Zanden in Teuge brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo heb je de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen, dit wordt mogelijk gemaakt door de 24/7 toegankelijkheid. Of je nu in de avond of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden, het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn er verschillende vergaderruimten aanwezig, ideaal wanneer je een presentatie wilt geven voor je collega’s of een bespreking hebt met een klant die langs komt.

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt hier een werkplek op een unieke locatie, het kantoorgebouw is namelijk aan de start- en landingsbaan gelegen van Airport Teuge. Wanneer je met de auto naar je werkplek reist, ben je slechts enkele minuten onderweg vanaf verschillende rijkswegen zoals de A1 en A50. Vervolgens kun je de auto gratis op eigen terrein parkeren, ideaal! Reis je met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is op een loopafstand van 800 meter verwijderd. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Zanden in Teuge?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte net buiten Apeldoorn te huren aan de Zanden in Teuge? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uitkomt. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen die je eerst beantwoord wilt hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte in de buurt van Apeldoorn.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan de Zanden 57

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen