Super deal

Son en Breugel, Ekkersrijt 4002

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Ekkersrijt in Son en Breugel

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Ekkersrijt in Son en Breugel? Neem dan een kijkje in dit moderne kantoorgebouw. Het kantoorpand is voorzien van vele services en faciliteiten en ook de ligging is ideaal. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik je makkelijk je werkplek. Ben je nieuwsgierig en wil je graag het pand met eigen ogen bekijken? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er een totale oppervlakte van 792 m2 beschikbaar voor de verhuur. Voor deze grote kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €7590,-. Ben je niet op zoek naar deze oppervlakte en zoek je een kleine kantoorunit? Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 381 m2, hier betaal je €3651,- voor per maand. Lijkt bijvoorbeeld 500 m2 jou een geschikte oppervlakte voor je onderneming? Dat kan ook, voor een maandelijks bedrag van €4791,- Aan de Ekkersrijt huur je een kantoorruimte op maat.

Gemeenschappelijke entree, 24/7 toegankelijk en alarminstallatie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Ekkersrijt in Son en Breugel maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de gemeenschappelijke entree. De representatieve en moderne entree zorgt er voor dat je op deze locatie makkelijk klanten kunt ontvangen. Ben jij een echte workaholic? Dan heb je mazzel! In dit kantoorpand heb je de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jou werkplek, ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden kunt afronden. Door de goede alarminstallatie kun jij aan het einde van de dag met een gerust hart alle werkspullen laten staan.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gevestigd, je bereikt namelijk makkelijk met zowel de auto als met het openbaar vervoer jouw werkplek. De op- en afritten van verschillende rijkswegen liggen op korte rijafstand, zoals de A50 en A58. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is op een korte loopafstand van 3 minuten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Ekkersrijt in Son en Breugel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Ekkersrijt in Son en Breugel? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Ekkersrijt.

Ekkersrijt 4002 Ekkersrijt 4002 Son en Breugel Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!