Kantoorruimte huren Son en Breugel, Ekkersrijt 4002

Bereikbaarheid
  • Bushalte Son, Meubelplein 7 min. lopen (0,6 km)
  • Treinstation Eindhoven Strijp-S 1 uur 30 min. lopen (7,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ekkersrijt 4002 in Son en Breugel

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Son en Breugel!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Ekkersrijt in Son en Breugel

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Ekkersrijt in Son en Breugel? Neem dan een kijkje in dit moderne kantoorgebouw. Het kantoorpand is voorzien van vele services en faciliteiten en ook de ligging is ideaal. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik je makkelijk je werkplek. Ben je nieuwsgierig en wil je graag het pand met eigen ogen bekijken? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er een totale oppervlakte van 792 m2 beschikbaar voor de verhuur. Voor deze grote kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €7590,-. Ben je niet op zoek naar deze oppervlakte en zoek je een kleine kantoorunit? Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 381 m2, hier betaal je €3651,- voor per maand. Lijkt bijvoorbeeld 500 m2 jou een geschikte oppervlakte voor je onderneming? Dat kan ook, voor een maandelijks bedrag van €4791,- Aan de Ekkersrijt huur je een kantoorruimte op maat. 

Gemeenschappelijke entree, 24/7 toegankelijk en alarminstallatie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Ekkersrijt in Son en Breugel maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de gemeenschappelijke entree. De representatieve en moderne entree zorgt er voor dat je op deze locatie makkelijk klanten kunt ontvangen. Ben jij een echte workaholic? Dan heb je mazzel! In dit kantoorpand heb je de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jou werkplek, ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden kunt afronden. Door de goede alarminstallatie kun jij aan het einde van de dag met een gerust hart alle werkspullen laten staan. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gevestigd, je bereikt namelijk makkelijk met zowel de auto als met het openbaar vervoer jouw werkplek. De op- en afritten van verschillende rijkswegen liggen op korte rijafstand, zoals de A50 en A58. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is op een korte loopafstand van 3 minuten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Ekkersrijt in Son en Breugel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Ekkersrijt in Son en Breugel? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Ekkersrijt.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Ekkersrijt 4002

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen