Son en Breugel, Ekkersrijt 4002

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 3.651 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Ekkersrijt (Son)

Dit kantoorpand bevindt zich op bedrijventerrein ‘Ekkersrijt’ in Son en Breugel. Op dit bedrijventerrein zijn veel verschillende bedrijven en kantoren gevestigd. Voorbeelden hiervan zijn IKEA, een brasserie en verschillende warenhuizen.

Huurprijzen, kantoor Ekkersrijt, Son en Breugel

In dit kantoorpand is kantoorruimte op maat beschikbaar. Huren kan vanaf 19 m2 voor een huurprijs van €115,- per m2 per jaar. Voor meer informatie over de huurprijzen kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Ekkersrijt: turn-key oplevering mogelijk

Dit kantoorpand aan de Ekkersrijt heeft een moderne en zakelijke uitstraling. Zo beschikt het pand over een ruime entree met intercomsysteem en een parkeerterrein achter het gebouw. Ook is er een overdekte fietsenstalling aanwezig. Iedere vleugel heeft een eigen pantry en gescheiden toiletgroepen. De kantoorruimtes beschikken tevens over dubbel glas, vloerbedekking, airconditioning, systeemplafonds met verlichting en vrij indeelbare systeemwanden.

Locatie en bereikbaarheid, Ekkersrijt, Son en Breugel

Het kantoorpand ligt zeer centraal en is uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De bushalte is op loopafstand en zowel Eindhoven Airport als Centraal Station Eindhoven zijn in 10 minuten rijden te bereiken. Daarnaast ben je vanaf de A2, A58 en A50 in een mum van tijd op kantoor. Het kantoorpand ligt op een opvallende locatie aan de doorgaande weg.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ekkersrijt?

Ben jij net zo enthousiast als ons over dit kantoorpand aan de Ekkersrijt? Wil jij een kantoorruimte met een goede bereikbaarheid en flexibele indeling? Plan nu geheel vrijblijvend een rondleiding in!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!