Kantoorruimte huren Son en Breugel, Ekkersrijt 4002

Voorzieningen
  • Internet
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
Bereikbaarheid
  • Bushalte Son, Meubelplein 7 min. lopen (0,6 km)
  • Treinstation Eindhoven Strijp-S 1 uur 30 min. lopen (7,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ekkersrijt 4002 in Son en Breugel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Son en Breugel!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Ekkersrijt (Son)

Dit kantoorpand bevindt zich op bedrijventerrein ‘Ekkersrijt’ in Son en Breugel. Op dit bedrijventerrein zijn veel verschillende bedrijven en kantoren gevestigd. Voorbeelden hiervan zijn IKEA, een brasserie en verschillende warenhuizen. 

Huurprijzen, kantoor Ekkersrijt, Son en Breugel

In dit kantoorpand is kantoorruimte op maat beschikbaar. Huren kan vanaf 19 m2 voor een huurprijs van €115,- per m2 per jaar. Voor meer informatie over de huurprijzen kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Ekkersrijt: turn-key oplevering mogelijk

Dit kantoorpand aan de Ekkersrijt heeft een moderne en zakelijke uitstraling. Zo beschikt het pand over een ruime entree met intercomsysteem en een parkeerterrein achter het gebouw. Ook is er een overdekte fietsenstalling aanwezig. Iedere vleugel heeft een eigen pantry en gescheiden toiletgroepen. De kantoorruimtes beschikken tevens over dubbel glas, vloerbedekking, airconditioning, systeemplafonds met verlichting en vrij indeelbare systeemwanden. 

Locatie en bereikbaarheid, Ekkersrijt, Son en Breugel

Het kantoorpand ligt zeer centraal en is uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De bushalte is op loopafstand en zowel Eindhoven Airport als Centraal Station Eindhoven zijn in 10 minuten rijden te bereiken. Daarnaast ben je vanaf de A2, A58 en A50 in een mum van tijd op kantoor. Het kantoorpand ligt op een opvallende locatie aan de doorgaande weg. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ekkersrijt?

Ben jij net zo enthousiast als ons over dit kantoorpand aan de Ekkersrijt? Wil jij een kantoorruimte met een goede bereikbaarheid en flexibele indeling? Plan nu geheel vrijblijvend een rondleiding in!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Ekkersrijt 4002

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen