Soesterberg, Amersfoortsestraat 124-124D

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 275 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 375 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 1.688 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Amersfoortsestraat (Soesterberg)

Op zoek naar een kantoorruimte in Amersfoort/Soesterberg voor jouw onderneming? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit kantoorpand huur je namelijk kantoorruimten en kantoorruimte op maat. Het betreft een kantoorpand uit 1999 met een totale gebruiksoppervlakte van 800 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand, denk hierbij aan softwareproducenten, rechtskundig adviesbureaus en financiële bedrijven.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw is het mogelijk een kantoorruimte te huren of kantoorruimte op maat. Een kantoorruimte is beschikbaar vanaf 20 m2. Beschikbare ruimten lopen op tot maar liefst 800 m2. Wil je optimale flexibiliteit of juist langdurig financieel profijt met betrekking tot jouw kantoorruimte? Je hebt de keuze tussen kortlopende en langlopende meerjarige huurcontracten.

Amersfoortsestraat: glasvezel internet, receptiediensten en 24/7

De services en voorzieningen in dit kantoorpand aan de Amersfoortsestraat zijn van topniveau! Zo is er glasvezel internet aanwezig voor jou en je gasten. Daarnaast is er een bemande receptie. De receptionisten ontvangen jou en je gasten met veel plezier en tevens zullen ze je post in ontvangst nemen. Bovendien heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Ideaal als jij af en toe iets langer wilt doorwerken.

Locatie en bereikbaarheid, Amersfoortsestraat, Soesterberg

Dit kantoorpand, gelegen aan de Amersfoortsestraat in Soesterberg, is uitstekend bereikbaar. Reis je met het openbaar vervoer, dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Bathanië/Hebron. Vanaf deze bushalte is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. Met de auto daarentegen ben je vanaf zowel de A28, A12 en A1 in enkele minuten op kantoor. Deze goede bereikbaarheid zorgt ervoor dat het ook een prettige locatie is voor het organiseren van vergaderingen met zakenpartners.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Amersfoortsestraat?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Amersfoortsestraat in Soesterberg? Dat kan! Plan een rondleiding in en bekijk het kantoorpand met eigen ogen. Dit is gratis en je zit nergens aan vast.

2 beoordelingen Amersfoortsestraat

Wat een práchtige locatie in Soesterberg is dit, echt een plaatje!!

Een kantoorpand met veel status in een geweldig mooie groene omgeving. Super

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!