Kantoorruimte huren Soest, De Beaufortlaan 1

Voorzieningen
 • Belruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Beaufortlaan 1 in Soest

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 59 m2
  Huurprijs: € 835 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 69 m2
  Huurprijs: € 978 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Beaufortlaan in Soest

Dit kantoorpand aan de Beaufortlaan in Soest biedt jou een unieke mogelijkheid om een gave kantoorruimte te gaan huren. Het zeer stijlvolle kantoorpand aan de rand van Soest beschikt over diverse faciliteiten om jou werkdag aangenaam te maken. Het kantoorpand biedt een fijne en rustige werkplek en zal een onvergetelijke indruk achterlaten bij jouw bezoekers. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag een kijkje nemen op deze locatie? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag!

Kantoorruimte huren

Momenteel zijn er 2 kantoorruimtes beschikbaar. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 59m2 en kost slechts €835,- per maand. Heb je behoefte aan meer oppervlakte neem dan is wellicht de kantoorruimte met een oppervlakte van 69m2 een geschikte optie. Deze kantoorkamer huur je al voor maar €977,50- per maand. De hiervoor benoemde prijzen zijn inclusief de service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent! Bij de inrichting van jouw nieuwe kantoorkamer kan wellicht onze office planner tool hulp bieden. Met deze tool kun je een virtuele inrichting maken van jouw kantoorkamer met keuze uit stijlvol en kwalitatief meubilair.

Parkeergelegenheid, vergaderruimte en optimale werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorkamer aan de Beaufortlaan in Soest worden vele wensen vervult. Zo kun jij tegen betaling een eigen parkeergelegenheid huren. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een parkeerplek. Bij het huren van een kantoorkamer in dit kantoorpand kun je gebruik maken van de aanwezige vergaderfaciliteiten. In het kantoorpand wordt een fijne werkomgeving gecreëerd door de aanwezigheid van een centraal verwarmingssysteem en airconditioning. De grote raampartijen in dit pand zorgen voor veel natuurlijk lichtinval op jouw nieuwe werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich aan de rand van Soest in een rustige en groene omgeving. Vanuit deze locatie bereik je snel de op- en afritten van A28. Dit maakt jouw nieuwe werkplek goed bereikbaar met de auto. Ook het openbaar vervoer kan wellicht een goed uitkomst bieden. Met bushalte “Soestduinen” op loopafstand heb je een goede verbinding met diverse steden in de omgeving. Soest heeft een aantal fijne horecagelegenheden waar jij en jouw bezoekers heerlijk kunnen genieten van een hapje en drankje.

Kantoorruimte huren aan de Beaufortlaan in Soest?

Wil jij trotse huurder worden van een kantoorkamer in dit prachtige kantoorpand aan de Beaufortlaan in Soest? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen zodat jij jouw nieuwe werkplek met eigen ogen kunt bewonderen! 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Beaufortlaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen