Kantoorruimte huren Schiphol-Rijk, Tupolevlaan 65-79

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
Bereikbaarheid
 • Bushalte Schiphol-Rijk, Tupolevlaan/Boeingav. 2 min. lopen (0,1 km)
 • Treinstation Schiphol Airport 1 uur 14 min. lopen (6,1 km)
 • Sportschool 6 min. lopen (0,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Tupolevlaan 65-79 in Schiphol-Rijk

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 978 m2
  Huurprijs: € 13.040 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte die is gevestigd aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk? Dan is dit pand wellicht iets voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en is gelegen in een prachtige omgeving met veel groen. Niet alleen aan de buitenkant kun je genieten, maar ook binnen is alles zeer representatief en modern afgewerkt. Bijvoorbeeld de royale entree met een koffiebar.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende units beschikbaar, met een totale oppervlakte van 2559 m2. Deze oppervlakte in onderverdeeld in 2 ruimten van 969 m2 voor een maandelijks bedrag van €11.305,-. Ook is er nog een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 622 m2, voor €7256,- per maand. Het kantoorgebouw is een geschikte locatie om met jouw onderneming een eigen identiteit te creëren en door te ontwikkelen. Op de 4e verdiepingen worden op dit moment kantoorunits gerealiseerd met 2 tot 8 werkplekken. Deze units zijn ingerichte ruimten waar je helemaal niks meer aan hoeft te doen en direct aan de slag kunt.

Vergaderruimte en koffiecorner

Wanneer je het pand aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk binnen stapt zit er aan de rechterkant een koffiecorner. Ideaal wanneer je hier gasten wilt ontvangen en deze wilt verwelkomen met een lekker kopje koffie. In de vele aanwezige zitjes zou jij je gesprek voort kunnen zetten. Ook heb je hier de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige vergaderruimte, erg handig om gebruik van te maken wanneer je een bespreking of een presentatie hebt. 

Locatie en bereikbaarheid

Om jouw werkplek met de auto te bereiken kost je dat slechts een paar minuten vanaf de snelweg, onder andere ligt de A4 en A5 op korte afstand. Ook met het openbaar vervoer zal het niet lang duren om je bestemming te bereiken. De bushalte ligt namelijk op een loopafstand van maar 2 minuten, deze lijn heeft een directe aansluiting op het treinstation Schiphol. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk?

Ben jij enthousiast over de mogelijkheden aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk? En zie je het wel zitten om hier een werkplek te huren? Wacht en twijfel dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder bij al je vragen. Wanneer je het pand met eigen ogen wil bekijken en beleven kun je een afspraak maken, gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

W

Huren in een luxe omgeving voor een mooie prijs?

Neem dan een kijkje op deze locatie. Wij huren hier al jaren met plezier.

R

Werken op een relaxte omgeving?

Dan moet je zeker hier zijn!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Tupolevlaan 65-79

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen