Kantoorruimte huren Schiphol-Rijk, Boeingavenue 241-541

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Boeingavenue 241-541 in Schiphol-Rijk

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Schiphol-Rijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Boeing Avenue in Schiphol-Rijk

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Schiphol-Rijk? Neem dan een kijkje in dit pand aan de Boeing Avenue. Het is een stoer ogend kantoorgebouw met een totale gebruiksoppervlakte van 6260 m2, waarvan 3334 m2 aan kantoorruimte. Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en gelegen op een gunstige plek in Schiphol-Rijk, namelijk op het StarParc. Een nette en zakelijke omgeving die goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Huurprijzen

Op dit moment is er een totale oppervlakte van 3334 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Deze oppervlakte is verdeeld over 4 verdiepingen. De kantoorkamers verschillen qua oppervlakten, zo is er op de begane grond een kantoorunit beschikbaar van 588 m2 voor een maandelijks bedrag van €5390,-. Op zoek naar een grotere kantoorruimte? Op de 2e verdieping is er 1281 m2 voor €11.742,- in de maand beschikbaar. Zijn deze metrages te groot en wil je wat kleiner beginnen? Neem dan een kijkje op de 3e verdieping, hier vind je een kantoorunit van 172 m2 voor een maandelijks bedrag van €1576,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Parkeergelegenheid en een bedrijfsrestaurant

Het huren van een kantoorruimte aan de Boeing Avenue in Schiphol-Rijk brengt vele voordelen met zich mee, de services en faciliteiten op deze locatie zijn namelijk van hoog niveau. Zo is er bij aankomst een grote parkeerplaats met een capaciteit voor 158 auto’s. Voor €50,- in de maand per parkeerplek ben je verzekerd van een plekje voor de deur, makkelijk en snel! Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van het bedrijfsrestaurant. Erg handig wanneer gasten langskomen of gewoon een gezellige plek om met collega’s te lunchen.  

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging op het StarParc in Schiphol-Rijk. In het park bevinden zich verschillende hotels waar vergaderfaciliteiten zijn en een bar/restaurant. Om het kantoorgebouw te bereiken met de auto ben je slechts 7 minuten onderweg vanaf je werkplek naar de dichtstbijzijnde snelweg, namelijk de A4. Ook de A9 en A44 liggen op een korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand bereik je vanaf je werkplek de bushalte ‘Schiphol-Rijk, Boeingavenue’ in de zelfde straat dus. Deze lijn heeft een directe aansluiting op het treinstation in Schiphol Airport. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Boeing Avenue in Schiphol-Rijk?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de Boeing Avenue in Schiphol-Rijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Boeing Avenue. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

Erg mooi kantoorpand.

Bereikbaarheid ook goed en Schiphol ligt mooi dichtbij.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Boeingavenue 241-541

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen