Kantoorruimte huren Schiphol-Rijk, Boeingavenue 201-219

Bereikbaarheid
  • Bushalte Schiphol-Rijk, Boeingavenue 4 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Schiphol Airport 1 uur 14 min. lopen (6,1 km)
  • Sportschool 7 min. lopen (0,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Boeingavenue 201-219 in Schiphol-Rijk

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Schiphol-Rijk!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Boeingavenue in Schiphol-Rijk

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de boeingavenue in Schiphol-Rijk? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand ‘Columba’ heeft op de tweede en derde verdieping flexibele kantoorruimten beschikbaar. Je huurt hier een kantoorruimte in een kantoorpand met een industriële uitstraling waar veel gezamenlijke faciliteiten aanwezig zijn. Wil jij hier graag een kijkje nemen? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. 

Huurprijzen

Het is mogelijk om op deze locatie een kantoorruimte te huren vanaf 30 m2. Deze oppervlakte is te huur voor een maandelijks bedrag van €595,-. Ben je met meer mensen en zoek je daarom een grotere kantoorruimte of heb je gewoon graag veel werkruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 83 m2, te huur voor €1265,- per maand. Wanneer je hier een kantoorruimte huurt maak je gebruik van een flexibel huurcontract. Sluit bovenstaande aan bij jouw zoekvraag? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Koffiecorner, vergaderruimte en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Boeingavenue in Schiphol-Rijk, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er een luxe koffiecorner aanwezig waar je dagelijks lekkere verse koffie kunt halen. Ook zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig, ideaal voor het houden van een presentatie of een meeting. Daarnaast kun jij door de 24/7 toegankelijkheid zelf bepalen wanneer je gebruikt maakt van jouw kantoorruimte. Ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het kantoorpand is goed, met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. De op- en afritten van de snelwegen A4, A9 en A44 liggen op een korte rijafstand en ook de dichtstbijzijnde bushalte is slechts 4 minuten lopen. Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Schiphol Airpot. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Boeingavenue in Schiphol-Rijk?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Boeingavenue in Schiphol-Rijk? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. Heb je hier hulp bij nodig of ontvang je liever eerst wat informatie over het kantoorgebouw? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder! SKEPP helpt jou bij het huren van een kantoorruimte aan de Boeingavenue in Schiphol-Rijk.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Boeingavenue 201-219

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen