Kantoorruimte huren Schiphol-Rijk, Boeingavenue 201-219

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Boeingavenue 201-219 in Schiphol-Rijk

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 750 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 62 m2
  Huurprijs: € 1.250 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 71 m2
  Huurprijs: € 1.450 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan Boeingavenue in Schiphol-Rijk

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Boeingavenue in Schiphol-Rijk? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand op bedrijventerrein Star Parc. In het kantoorgebouw is een diversiteit aan bedrijven gevestigd. Vaak zijn deze bedrijven gelieerd aan de luchtvaart, maar dat is zeker geen vereiste. Iedereen die op zoek is naar een kleine geschikte kantoorruimte is van harte welkom aan de Boeingavenue. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen.

Huurprijzen

Het 5 bouwlagen tellende gebouw heeft op dit moment nog een paar kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur, waaronder 2 kantoorkamer van 30 m2. Je betaald voor deze kantoorunits een maandelijks bedrag van €650,-. Heb je iets meer ruimte nodig met jouw onderneming? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 71 m2, te huur voor €1450,- per maand. De kantoorruimtes worden gestoffeerd op geleverd en de prijzen zijn all-in, je hebt dus geen bijkomende kosten meer.

Een lekkere lunch, parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijkheid

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Boeingavenue in Schiphol-Rijk komen veel voordelen kijken. Naast een representatieve werkplek zijn er namelijk ook diverse gemeenschappelijke zitjes voor informeel overleg, een ruime vergaderkamer en pantry's voorzien van alle gemakken. Op de begane grond bevindt zich ook de SandwichHub; hier kun je terecht voor heerlijke boordjes, salades en drankjes. Reis je met de auto naar je werkplek? Het bedrijventerrein beschikt over voldoende parkeermogelijkheden, een parkeerplek in onderliggende garage kan ook gehuurd worden. Werk je vaak buiten werktijden om? Dan heb je mazzel! Door de 24/7 toegankelijkheid maak jij op ieder gewenst tijdstip van de dag gebruik van jouw kantoorruimte. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een gunstige ligging, je bereikt namelijk jouw kantoorruimte makkelijk en snel met zowel de auto als het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten rij jij vanaf je werkplek naar de A4 of A5 via de N201. Reis je liever met het openbaar vervoer? Binnen een paar minuten lopen bereik je de bushalte, deze buslijnen hebben een rechtstreekse verbinding met een treinstation.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de boeingavenue in Schiphol-Rijk?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Boeingavenue te huren in Schiphol-Rijk? Aarzel dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip! Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Boeingavenue. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Leuke medehuurders die net zoals mij ook in de luchtvaart-industrie zaten, hierdoor kon je snel connecties maken.

W

Goede locatie, geweldige voorzieningen en vooral een goede inrichting van de kantoorruimte.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Boeingavenue 201-219

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen