Kantoorruimte huren Rotterdam Waalhaven, Eemhavenweg 70

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Lift
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Eemhavenweg 70 in Rotterdam Waalhaven

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 500 m2
  Huurprijs: € 3.958 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Eemhavenweg in Rotterdam

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Rotterdam, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Eemhavenweg, gevestigd aan de Eemhaven, het Rotterdamse havengebied. Het kantoorgebouw beschikt in totaal over 3000 m2, waarvan momenteel twee vloeren vrij van zijn (beide 500 m2). Naast de vele services en faciliteiten, is ook de locatie van het kantoorpand zeer gunstig. Ben jij nieuwsgierig geraakt en wil je graag een kijkje komen nemen? Plan dan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er twee kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte van 500 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €3958,-, dit is exclusief servicekosten. De servicekosten staan momenteel niet vast en zijn nader overeen te komen. Wil je graag beide vloeren huren, in totaal 1000 m2? Ook deze optie is mogelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een receptie en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Eemhavenweg in Rotterdam, kun je altijd met een gerust hart mensen uitnodigen. Bij binnenkomst in het kantoorgebouw tref je namelijk een royale entree met een bemande receptie, de receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst. Wil je vervolgens je bezoek opvangen buiten je kantoorruimte? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimten. Handig voor het geven van een presentatie of een belangrijke meeting.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is, zoals eerder aangegeven, goed bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. De Rotterdamse Eemhaven ligt net boven de snelweg A15 en ten oosten van de A4. Reis je liever met het openbaar vervoer? Iets verderop vind je een bushalte bij het RDM Campus. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Eemhavenweg in Rotterdam?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Eemhavenweg in Rotterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat de kosten van onze diensten zijn? Niets! Wij helpen jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Eemhavenweg in Rotterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Goede bereikbare locatie op de Eemshaven.

Je krijgt ook veel terug voor de huurprijs. Veel ruimte, faciliteiten en service en mooie locatie met uitzicht. Daarnaast is het altijd fijn binnenkomen door de grote entree en aardige medehuurders

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Eemhavenweg 70

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen