VERHUURD

Rotterdam Kop van Zuid, Rosestraat 123

5 (8)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Rotterdam Kop van Zuid!

Kantoorruimte huren aan de Rosestraat (Kop van Zuid)

Je huurt hier in een uniek kantoorgebouw, gelegen naast de Entrepothaven, in een voormalig stationsgebouw. Dit kantoorpand is gebouwd in het jaar 1903 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1444 m2. Momenteel zijn in dit kantoorpand een huisarts, fysiotherapeut en advocatenkantoor gevestigd. Word jij de volgende in dit rijtje?

Huurprijzen

Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar van 155 m2. Deze kantoorruimte huur je in combinatie met 50 m2 opslagruimte. De huurprijs van deze ruimte bedraagt €90,- per m2 per jaar. Niet gek, voor dit toffe kantoorpand in Rotterdam. Je geniet van de meest gunstige huurprijs als je besluit om kantoorruimte te huren voor de lange termijn.

Pantry, airco en alarminstallatie

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw, dan maak je gebruik van de diverse services en voorzieningen. Zo beschikt het kantoorgebouw over een pantry en is het voorzien van airconditioning. Daarnaast is er een alarminstallatie aanwezig, het kantoorpand is hierdoor goed beveiligd. Bovendien is er een lift in het kantoorpand en zijn de kantoorruimten voorzien van een CV-installatie. Hierdoor zit jij zowel in de zomer- als wintermaanden met veel plezier op kantoor.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand, gelegen aan de Rosestraat in Rotterdam, is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Treinstation Rotterdam Centraal ligt op een loopafstand van 11 minuten. Je kunt er ook voor kiezen om vanaf hier de bus te nemen richting bushalte Vrij Entrepot. Deze bushalte ligt op slechts 1 minuten lopen. Met de auto daarentegen ben je vanaf zowel de A20, A16 en A29 in minder dan 20 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Rosestraat?

Wil jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimte huren aan de Rosestraat in Rotterdam? Plan dan een rondleiding in om de ruimte met je eigen ogen te bekijken.

8 beoordelingen Rosestraat

Een prachtig karakteristiek pand dat er van binnen erg mooi uit ziet. Het is fijn dat er ook parkeerruimte aanwezig is.

Het is een prachtig oud pand, van binnen en buiten, met goede voorzieningen en een goede locatie.

De bereikbaarheid van dit pand is een groot pluspunt

Prettig contact gehad met de medewerkers van SKEPP, maar helaas valt het net buiten ons budget.

Prachtig!!

Dit pand heeft pas écht uitstraling, geweldig

Prachtig hoekpand.

Ligt in een mooie buurt van Rotterdam.

Je huurt hier zeker in een opvallend kantoorgebouw, zeker de moeite waard om een keer te komen kijken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!