Rotterdam Haringvliet, Haringvliet 90

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Kantoorruimte huren aan de Haringvliet in Rotterdam (Haringvliet)

Een kantoorruimte huren aan de Haringvliet in Rotterdam? Dit kantoorpand is op een top locatie in het centrum van Rotterdam gelegen. Het kantoorpand wat zich sinds 1987 een rijksmonument mag noemen heeft een totale gebruiksoppervlakte van 752 m2. De kantoorruimten zijn te vinden op de 1e, 2e en 3e verdieping. De kantoorruimten hebben allemaal een prachtig uitzicht op de oude haven.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er vier kantoren beschikbaar die verschillen in oppervlakte van 60 m2 tot 93 m2. Voor een ruimte van 60 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €987,50 en betaal je voor de grootste ruimte van 93 m2 €1590,- in de maand. Ook is er een kelder/archiefkelder aanwezig in dit kantoorpand. Deze ruimte is 69 m2 en kost €1165 in de maand. Alle prijzen die bij dit pand zijn weergegeven zijn inclusief service kosten.

Een lift, schoonmaak en een pantry

De gerenoveerde kantoorruimten aan de Haringvliet in Rotterdam zijn voorzien van vele services en voorzieningen. Zo zijn de kantoorruimten makkelijk bereikbaar met een lift, voorzien van een goede klimaatinstallatie en mooi afgewerkte plafonds en wanden. Ook heeft het pand een zeer representatieve entree en een pantry die is voorzien van alle gemakken waar je in de pauze een heerlijke lunch kunt voorbereiden. Hou je niet van schoonmaken? Geen probleem! De schoonmaak wordt voor zowel de algemene ruimten en jouw kantoorruimte verzorgd

Locatie en bereikbaarheid

Met zowel de auto als het openbaar vervoer is het pand uitstekend bereikbaar. Wanneer je met de auto naar kantoor wil reizen doe je er slecht een paar minuten over vanaf de snelweg naar jouw werkplek. Mocht je liever met het openbaar vervoer willen reizen, de dichtstbijzijnde bushalte en treinstation zijn 5 minuten lopen, ideaal. In de omgeving is veel te beleven, logisch in het bruisende centrum van Rotterdam. Denk hierbij aan gezellige koffiebars, gezellige cafés en restaurants. Zo zit er aan de andere kant van de Maas de Tapasboot. Je kunt hier van heerlijke tapas genieten terwijl je vaart over de Rotterdamse wateren, een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Haringvliet in Rotterdam?

Ben jij enthousiast over dit pand aan de Haringvliet in Rotterdam? En spreken jou de mooie afgewerkte kantoren en ideale ligging jouw aan? Aarzel dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder en plannen een rondleiding voor je in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Haringvliet 90 Haringvliet 90 Rotterdam Haringvliet Toplocatie!

2 beoordelingen Haringvliet

Echt een mooi pand met overzichtelijke ruimtes!

Prachtig afgewerkt kantoorpand met nog een mooie kantoorruimte te huur.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!