Kantoorruimte huren Rijswijk Centrum, Henry Ter Hallsingel 68

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Henry Ter Hallsingel 68 in Rijswijk Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 100 m2
  Huurprijs: € 825 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 250 m2
  Huurprijs: € 2.060 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 500 m2
  Huurprijs: € 4.125 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1000 m2
  Huurprijs: € 8.250 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Henry Ter Hallsingel in Rijswijk

In dit zeer ruime kantoorpand aan de Henry Ter Hallsingel in Rijswijk kun jij een geweldige kantoorruimte gaan huren. Het onlangs gerenoveerde kantoorpand staat momenteel leeg en is per direct beschikbaar. Op deze locatie kun jij helemaal je eigen kantoorruimte creëren. Natuurlijk is het ook mogelijk om de ruimtes turn-key te huren. Benieuwd naar de vele mogelijkheden in dit kantoorpand? Neem dan nu contact op met onze vastgoedconsultants. Zij zitten klaar voor al jouw vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

Het grote aanbod kantooroppervlakte biedt vele mogelijkheden voor jou als toekomstige huurder. Met een totale kantooroppervlakte van 1000m2 is er van alles mogelijk. De grootte van jouw nieuwe kantoorkamer kun jij namelijk zelf bepalen. De kleinste kantoorruimte met een oppervlakte van 100m2 huur je al voor €825,- per maand. Vanaf hier kun je de benodigde oppervlakte zelf naar behoefte opschalen. Jij kunt jouw nieuwe werkplek helemaal eigen maken door deze zelf aan te kleden en in te richten. Wellicht kan onze Office Planner app jou hierbij helpen. Met deze tool kun jij jouw nieuwe kantoorkamer virtueel inrichten met stijlvol en hoogwaardig kantoormeubilair. Vervolgens kun je de aanschaf hiervan uitvoeren op basis van koop, huurkoop of door te huren. 

24/7 toegankelijk, een nette pantry en prettige werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorkamer aan de Henry Ter Hallsingel in Rijswijk worden diverse wensen vervult. Jouw nieuwe werkplek ik 24/7 toegankelijk. Dat is natuurlijk wel zo prettig wanneer jouw werktijden de standaard kantooruren een keer passeren. De werkomstandigheden in dit kantoorpand zijn uitstekend. Met behulp van de aanwezige airconditioning en een goed werkend centraal verwarmingssysteem regel je gemakkelijk de gewenste temperatuur. Door de vele beglazing zijn de kantoorruimtes voorzien van veel daglicht. Huurders in dit kantoorpand krijgen de beschikking over een zeer nette pantry en de gedeelde toiletgroepen. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand staat gevestigd op een geweldige locatie aan de rand van winkelcentrum De Boogaard. Vanuit jouw nieuwe werkplek loop je gemakkelijk dit gezellige winkelcentrum in. In dit winkelcentrum zijn veel lunchmogelijkheden en zijn er voldoende winkels voor je dagelijkse boodschappen. Het kantoorpand is goed bereikbaar met de auto. De op- en afritten van de A4 liggen op enkele autominuten afstand. Ook het openbaar vervoer biedt vele mogelijkheden. Door de aanwezigheid van meerdere tram- en busstations verplaats jij je gemakkelijk door de omgeving en bereik je binnen enkele minuten het Den Haag Centraal Station.

Kantoorruimte huren aan de Henry Ter Hallsingel in Rijswijk

Wil jij de trotse eigenaar worden van een fijne kantoorkamer in dit prachtige kantoorpand aan de Henry Ter Hallsingel in Rijswijk? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en bewonder deze geweldige locatie met eigen ogen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Henry Ter Hallsingel 68

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen