Kantoorruimte huren Reeuwijk, Reeuwijkse Poort 114

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Reeuwijkse Poort 114 in Reeuwijk

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 1 persoon
  Huurprijs: € 300 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 2 personen
  Huurprijs: € 450 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 8 personen
  Huurprijs: € 800 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Reeuwijkse Poort in Reeuwijk

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Reeuwijk, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden voor jouw organisatie? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Reeuwijkse Poort. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren op een locatie die pal aan de A12 is gevestigd, altijd makkelijk bereikbaar dus! Daarnaast zijn de diensten in het kantoorpand uitstekend gefaciliteerd. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Het is al mogelijk om een 1-persoonskantoor te huren vanaf €300,-. Huur je liever een grotere kantoorkamer voor bijvoorbeeld 2 personen? Dan betaal je een maandelijks bedrag van €450,-. De grootst beschikbare ruimte is geschikt voor 8 personen en is te huur voor een maandelijks bedrag van €800,-. Het is mogelijk om meerdere kantoorunits tegelijkertijd te huren of een kantoorruimte op maat te huren. De flexibiliteit in het kantoorgebouw aan de Reeuwijkse Poort is ideaal. 

Gemeubileerde kantoren, vergaderruimte en 24/7 toegang

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Reeuwijkse Poort in Reeuwijk hoef je niet achter nieuw kantoormeubilair aan, je huurt hier namelijk gemeubileerde kantoorunits. Een groot voordeel, je kunt namelijk direct je kantoorkamer betreden. Daarnaast zijn er in het kantoorpand meerdere vergaderruimten aanwezig, handig voor een belangrijke meeting of een presentatie. Bepaal jij daarnaast graag je eigen werktijden? Ook dit is mogelijk door de 24/7 toegankelijkheid. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is perfect, je huurt hier een kantoorruimte op het bedrijventerrein De Reeuwijkse Poort. Dit bedrijventerrein is precies naast de A12 gelegen, met de auto bereik je dus makkelijk en snel de omliggende steden. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is voor de deur gelegen en heeft een verbinding met het centraal station in Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Wil je tussen de middag genieten van een lekkere lunch? Op de begane grond van het kantoorgebouw is een restaurant gevestigd, handig en lekker.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Reeuwijkse Poort in Reeuwijk?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Reeuwijkse Poort in Reeuwijk? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen/onduidelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte in Reeuwijk.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Direct aan de snelweg, echt ideaal voor mij en en vele andere collega's!

E

Een binnentuin, echt heerlijk de zomerdagen!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Reeuwijkse Poort 114

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen