Kantoorruimte huren Putten, Antwerpsestraat 179

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Antwerpsestraat 179 in Putten

Beschikbare kantoorkamers
  • Kantoorkamer

    Ruimte: 95 m2
    Huurprijs: € 750 p.m.
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Antwerpsestraat in Putte.

Wil jij een mooie kantoorruimte huren in Putte? Neem dan een kijkje op deze geweldige locatie. Jouw nieuwe kantoorruimte bevindt zich vlakbij het gezellige centrum van putten en is goed bereikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van deze kantoorkamer? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag verder en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen!

Kantoorruimte huren

De kantoorruimte heeft een totale ruimte van 95m2 (inclusief sanitaire voorziening en opslagruimten) en huur je al voor maar 750,- per maand. De servicekosten worden nader overeen gekomen. Dit gaat in overeenstemming tussen verhuurder en huurder. De omgeving biedt voldoende gratis parkeergelegenheden voor jou en je bezoekers.

Een nette pantry en perfecte werkomstandigheden

Bij het huren van deze kantoorruimte aan de Antwerpsestraat in Putte worden vele wensen vervult. Jij als huurder kunt gebruik maken van de aanwezige pantry. Dit is een fijne plek voor het klaarmaken van je lunch en om te genieten van je welverdiende pauze. De werkomstandigheden in deze kantoorruimte zijn zeer aangenaam. Door aanwezigheid van airconditioning en een goed werkend centraal verwarmingssysteem geniet jij altijd van een aangename temperatuur. De ruimtes zijn goed verlicht door de grote hoeveelheid daglicht aangevuld waar nodig met led verlichting. Jouw nieuwe werkplek is voorzien van een stucwerk systeemplafond en een degelijke tegelvloer. De ruimte biedt veel perspectief en is mooi visitekaartje voor haar gebruikers en bezoekers. De inrichting van de kantoorkamer kan volledig naar wens worden verzorgd. Hierdoor kun jij er helemaal jouw eigen plek van maken. 

Bereikbaarheid en locatie

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich vlak aan de doorgaande weg de N289. Die een directe verbinding creëert met de A4 en de A58. Via de N289 rijdt je ook snel de grens over en bereik je binnen no time Antwerpen. Kortom jouw nieuwe werkplek is goed bereikbaar met de auto. Vlak voor de deur bevinden zich de bushaltes die een verbinding geven met Putte Centraal en Bergen op Zoom centraal. Dat maakt deze locatie ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving zijn diverse ondernemingen en bedrijven gevestigd die wellicht een belangrijk deel kunnen gaan uitmaken van jouw netwerk. Het centrum van Putten is op loopafstand en hier kun je uitstekend terecht voor de dagelijkse boodschappen of een lekker hapje eten. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Antwerpsestraat in Putte?

Ben jij enthousiast om deze geweldige kantoorruimte aan de Antwerpsestraat in Putte te gaan huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoed consultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze prachtige locatie. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Antwerpsestraat 179

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen