VERHUURD

Ouderkerk aan de Amstel, Burgemeester Stramanweg 101

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Ouderkerk aan de Amstel!

Kantoorruimte huren aan de Burgemeester Stramanweg (Amstel III/Bullewijk)

Dichtbij de Amsterdam ArenA, Sportpark de Toekomst en de Ziggodome gelegen, staat dit kantoorgebouw waar je nu je eigen kantoorruimte kunt huren. Het betreft een kantoorpand uit 1989 met een totale gebruiksoppervlakte van 4614 m2.

Huurprijzen, kantoor Burgemeester Stramanweg, Amsterdam

In dit kantoorpand huur je normaal gesproken werkplekken en kantoorruimten tegen aantrekkelijke huurprijzen en gunstige huurvoorwaarden. Zo gunstig dat momenteel alle kantoorruimten verhuurd zijn. Neem contact met ons op om op de hoogte te blijven van de actuele beschikbaarheid, deze kan namelijk snel wijzigen.

Burgemeester Stramanweg: postverwerking, telefoon beantwoording en lunch

Met het huren van kantoorruimte in dit kantoorgebouw verzeker jij je ook van alle voordelen en faciliteiten die het te bieden heeft. Vrijwel alle faciliteiten zitten bij de huurprijs inbegrepen. Voorbeelden hiervan zijn: postverwerking, telefoonbeantwoording, print- en copyservice, lunch/catering en schoonmaak. Wil jij je dus volledig richting op jouw werkzaamheden, huur dan een kantoorruimte in dit kantoorpand.

Locatie en bereikbaarheid, Burgemeester Stramanweg, Amsterdam

De bereikbaarheid van dit kantoorpand aan de Burgemeester Stramanweg is zowel per auto als met het openbaar vervoer prima te noemen. De dichtstbijzijnde bushalte is Ventweg. Vanaf deze bushalte ben je binnen 2 minuten lopen op kantoor. Ga je liever met de auto? Dan ben je vanaf de A2 in minder dan 2 minuten op kantoor. Ideaal toch, zo’n goede ligging?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Burgemeester Stramanweg?

Wil jij graag een kantoorruimte of werkplek huren aan de Burgemeester Stramanweg? Dat kan! Neem contact met ons op om een rondleiding in te plannen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!