Oud-beijerland Centrum, Hortensiastraat 44-46

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de hortensiastraat in Oud-Beierland

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Oud-Beierland? Zoek dan niet verder en neem een kijkje in het kantoorgebouw aan de Hortensiastraat. Het representatieve kantoorpand is gebouwd in 1970 en er zijn momenteel meerdere bedrijven actief. Het is een ideale locatie wanneer je niet tussen het drukke bedrijfsleven in Rotterdam wilt zitten, maar toch graag makkelijk bereikbaar bent voor zowel de collega’s als klanten. Nieuwsgierig hoe de kantoorruimte er uit ziet? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 50 m2 en is geschikt voor 6 personen. Voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €750,-, deze prijs is inclusief alle bijkomende servicekosten. Dit is een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Benieuwd naar alle huurmogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Vergaderruimte, pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Hortensiastraat in Oud-Beijerland, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. In het kantoorgebouw is namelijk ook een vergaderruimte aanwezig. Een ideale plek om een collega onder 4 ogen te spreken of juist een presentatie te geven voor klanten die langs komen, wat mogelijk is door de aanwezige beamer. Daarnaast is er een luxe pantry aanwezig, een fijne locatie om een heerlijk kopje koffie/thee te zetten en in de middag een verse lunch voor te bereiden. En wil jij zelf bepalen welke tijdstippen jij gebruik maakt van de kantoorruimte? Dan ben je hier aan het goede adres! Door de 24/7 toegankelijkheid maak jij op ieder gewenst tijdstip van de dag gebruik van jouw werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging om te bereiken vanaf de dichtstbijzijnde snelweg. Binnen 8 minuten bereik jij jouw kantoorkamer al vanaf de A29 en ook de A15 ligt slechts op een kwartiertje rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? Geen probleem! De bushalte is namelijk in dezelfde straat te vinden.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Hortensiastraat in Oud-Bijerland?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Oud-Bijerland? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Laat het ons weten, onze vastgoedconsultants helpen je graag verder. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Hortensiastraat.

Hortensiastraat 44-46 Hortensiastraat 44-46 Oud-beijerland Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!