VERHUURD

Oss, Wethouder van Eschstraat 1

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Oss!

Te Huur: Kantoorruimte op stationslocatie in het centrum van Oss (Noord-Brabant)

Dit kantoorgebouw ligt op een opvallende kantoorlocatie aan de belangrijkste toegangsweg richting het centrum van Oss. Het kantoorgebouw heeft een nette afwerking en is een comfortabele plek ten behoeve van uw bedrijfsvoering.

Deelverhuur mogelijk op deze locatie in Oss

Kantoorruimte huren kan hier vanaf 300 m2. Het L-vormige kantorencomplex heeft 3 verdiepingen. Het kantoorpand heeft een centrale entree en bestaat uit meerdere vleugels. Buiten is er behalve het parkeerterrein (85 parkeerplekken) ook een fietsenstalling, tuinmeubilair en een overdekte rokersruimte aanwezig.

Over de te huren kantoorruimten, topkoeling en pantry's aanwezig

De kantoorruimtes zijn voorzien van kabelgoten, toiletgroepen, brandblussers, pantry’s, topkoeling, systeemplafonds met TL lampen en scheidingswanden. U huurt hier vanaf €85,- per m2 per jaar uw eigen kantoorruimte waarbij u tenminste 1000 m2 afneemt. Kleinere kantoorruimte huren? Dat kan vanaf 300 m2.

Bereikbaarheid van de kantoorruimte in Oss

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend omdat alle vormen van openbaar vervoer die in Oss voorhanden zijn, zich concentreren rond het stationsgebied. Dat betekent dat het kantoor zowel per bus alsmede per trein goed bereikbaar is. Ook met de auto is het pand goed bereikbaar, de op- en afritten van de Rijksweg A59 (richting Den Bosch) en de Rijksweg A50 (richting Arnhem/Nijmegen en Eindhoven) zijn op 1,5 kilometer gelegen.

Vestig uw bedrijf ook in dit kantoor in Oss!

In de omgeving van Oss is dit één van de beste plekken om uw bedrijf te vestigen. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Oss? Bekijk dan zeker deze locatie! Plan daarom nu alvast een gratis rondleiding bij SKEPP.

Kantoorruimte te huur op mooie stationslocatie in Oss! Wethouder van Eschstraat 1 Oss Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!