Kantoorruimte huren Oss, Wethouder van Eschstraat 1

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wethouder van Eschstraat 1 in Oss

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Oss!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Te Huur: Kantoorruimte op stationslocatie in het centrum van Oss (Noord-Brabant)

Dit kantoorgebouw ligt op een opvallende kantoorlocatie aan de belangrijkste toegangsweg richting het centrum van Oss. Het kantoorgebouw heeft een nette afwerking en is een comfortabele plek ten behoeve van uw bedrijfsvoering.

Deelverhuur mogelijk op deze locatie in Oss

Kantoorruimte huren kan hier vanaf 300 m2. Het L-vormige kantorencomplex heeft 3 verdiepingen. Het kantoorpand heeft een centrale entree en bestaat uit meerdere vleugels. Buiten is er behalve het parkeerterrein (85 parkeerplekken) ook een fietsenstalling, tuinmeubilair en een overdekte rokersruimte aanwezig.

Over de te huren kantoorruimten, topkoeling en pantry's aanwezig 

De kantoorruimtes zijn voorzien van kabelgoten, toiletgroepen, brandblussers, pantry’s, topkoeling, systeemplafonds met TL lampen en scheidingswanden. U huurt hier vanaf €85,- per m2 per jaar uw eigen kantoorruimte waarbij u tenminste 1000 m2 afneemt. Kleinere kantoorruimte huren? Dat kan vanaf 300 m2. 

Bereikbaarheid van de kantoorruimte in Oss

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend omdat alle vormen van openbaar vervoer die in Oss voorhanden zijn, zich concentreren rond het stationsgebied. Dat betekent dat het kantoor zowel per bus alsmede per trein goed bereikbaar is. Ook met de auto is het pand goed bereikbaar, de op- en afritten van de Rijksweg A59 (richting Den Bosch) en de Rijksweg A50 (richting Arnhem/Nijmegen en Eindhoven) zijn op 1,5 kilometer gelegen.

Vestig uw bedrijf ook in dit kantoor in Oss!

In de omgeving van Oss is dit één van de beste plekken om uw bedrijf te vestigen. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Oss? Bekijk dan zeker deze locatie! Plan daarom nu alvast een gratis rondleiding bij SKEPP.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wethouder van Eschstraat 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen