Kantoorruimte huren Oosterhout, Mathildastraat 50

Voorzieningen
  • Lift
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mathildastraat 50 in Oosterhout

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Oosterhout!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte beschikbaar in het centrum van Oosterhout (Noord-Brabant)

Aan de Mathildastraat in Oosterhout, kunt u bij SKEPP kantoorruimte op maat huren. Een kantoor op maat is beschikbaar vanaf 100 m2 op deze locatie. Het kantoorgebouw bestaat uit 1.100 m2 kantoorruimte, verdeeld over een begane grond en een eerste verdieping.

Een zeer lage huurprijs van slechts €75,- per vierkante meter

Het is mogelijk om de kantoorruimtes te huren voor een flexibele periode, maar ook langere huurtermijnen behoren tot de mogelijkheden binnen dit kantoorgebouw. De huurprijs bedraagt circa €75,- per m2 per jaar.

Een stad van economische welvaart en bereikbaar via 3 snelwegen

Oosterhout is met ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een belangrijke stad, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij is gegaan. Het kantoorpand is uitstekend toegankelijk, via de snelwegen A27, A16 en A59.

Ook per openbaar vervoer is Oosterhout goed te bereiken, bekijk het zelf!

Ook per openbaar vervoer naar de kantoorruimte reizen is een optie, want er zijn bushaltes op loopafstand. Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat in Oosterhout? SKEPP helpt u hierbij gratis en vrijblijvend, plan ondertussen alvast uw eigen rondleiding!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mathildastraat 50

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen