Oosterbeek, Veritasweg 5c

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Veritasweg in Oosterbeek

Zoek jij een passende kantoorruimte in Oosterbeek? Neem dan een kijkje aan de Veritasweg. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een representatief kantoorgebouw met een luxe afwerking. Het kantoorgebouw is net nabij het centrum van Oosterbeek te vinden en is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Qua faciliteiten is het ook goed georganiseerd in het kantoorpand. Benieuwd hoe het er van binnen uit ziet en of er een geschikte kantoorruimte tussen zit voor jouw organisatie? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is er een totale oppervlakte van 380 m2 beschikbaar voor de verhuur van kantoorruimten. Het is mogelijk om een kantoorunit te huren vanaf 20 m2 voor een maandelijks bedrag vanaf €550,-. De kantoorkamers worden turn-key opgeleverd, je hoeft dus niet meer achter jouw meubilair aan. Ideaal wanneer je snel wilt starten of geen energie wilt steken in de zoektocht naar nieuwe meubels.

Vergaderruimte , 24/7 toegang en goede beveiliging

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Veritasweg in Oosterbeek, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle services en faciliteiten. Die zijn namelijk goed gefaciliteerd op deze locatie! Zo heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een vergaderruimte, wat ook gediend kan worden als presentatieruimte. Ideaal wanneer je met collega’s buiten de kantoorruimte wilt werken of bezoekers langs komen. Daarnaast kun je jouw eigen werktijden bepalen, het kantoorgebouw is namelijk 24/7 toegankelijk. Door de goede beveiliging kun jij met een gerust hart dagelijks jouw spullen veilig achter laten.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is zoals eerder aangegeven gevestigd op een gunstige locatie. Het is makkelijk bereikbaar door een snelle verbinding met de snelweg en ook het station van Oosterbeek is op een korte loopafstand van slechts 10 minuten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Veritasweg in Oosterbeek?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Veritasweg in Oosterbeek? Plan dan direct een rondleiding in op een door jou uitgekozen datum en tijdstip. Ook kun je hulp vragen bij één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je hier namelijk graag bij en we kunnen al je vragen beantwoorden. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte. Wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Veritasweg.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!