Kantoorruimte huren Oosterbeek, Stationsweg 6

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Lift
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsweg 6 in Oosterbeek

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Oosterbeek!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimtes te huur op deze gunstige locatie in Oosterbeek (Gelderland)!

Aan de Stationsweg in Oosterbeek huurt u bij SKEPP (ingerichte) kantoorunits vanaf 50 m2 en kantoorruimten op maat, beiden tegen aantrekkelijke huurvoorwaarden. Het karakteristieke kantoorpand is een villa, die bestaat uit drie bouwlagen waar nog circa 512 m2 kantoorruimte beschikbaar is.

Deelverhuur is al bespreekbaar vanaf 50 m2!

Het is mogelijk om op flexibele wijze kantoorruimte te huren, maar langere perioden zijn ook zeker een optie. Een langere huurtermijn is over het algemeen financieel gunstiger. Momenteel is er een grote kantoorruimte beschikbaar van 494 m2. Binnen deze fraaie kantoorvilla huurt u kantoorruimte al voor maar €95,- per m2 per jaar! Meer info? Neem contact op met SKEPP.

Oosterbeek, goed bereikbaar vanaf de A12 en A50, dichtbij Arnhem

Het kantoorgebouw ligt aan de doorgaande weg tussen het centrum van Oosterbeek en dichtbij voorzieningen zoals horecagelegenheden. Oosterbeek ligt aan de westzijde van Arnhem. Het kantoorgebouw is zeer goed toegankelijk, gezien de ligging in de nabijheid van de rijkswegen A12, A50 en A325. Treinstation Oosterbeek is op loopafstand van een kleine tien minuten vanaf de kantoorruimtes. Vanuit hier is er een treinaansluiting naar Arnhem.

Kijken kost niets, bekijk dit kantoorpand in Oosterbeek!

Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoorruimte op maat in Oosterbeek - Gelderland zoek dan niet verder en plan alvast uw eigen rondleiding in bij SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Bijzonder pand op een mooie plek in Oosterbeek.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsweg 6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen