Kantoorruimte huren Nuenen, De Pinckart 54

Voorzieningen
  • Bureau
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Nuenen, Nuenen West 6 min. lopen (0,5 km)
  • Treinstation Eindhoven 1 uur 4 min. lopen (5,2 km)
  • Park 4 min. lopen (0,3 km)
  • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Pinckart 54 in Nuenen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Nuenen!
Over dit kantoor

Kantoorkamer vanaf 26 m2 te huur in business center op bedrijventerrein te Nuenen

Vraag naar een business center aan De Pinckart in Nuenen en alle mensen in de omgeving zullen het kennen, dit kantoorpand is een begrip in Nuenen en omstreken. Het eigentijdse karakter, de grote ontvangsthal waar ruimte is voor ontmoeten en het ruime parkeerterrein kenmerken dit kantoor in Nuenen. Deze kantoorlocatie, op bedrijventerrein Berkenbosch, kan dienen als alternatief voor kantoorruimte in het nabijgelegen Eindhoven.

Geschikte locatie voor starters: kantoorkamer huren vanaf 26 m2

Op dit moment zijn er 4 kantoorkamers beschikbaar voor verhuur in dit kantoorgebouw in Nuenen. Het betreffen kantoorkamers van 26 m2, 33 m2, 66 m2 en 66 m2. Uitermate geschikte kantoorruimten voor starters of bedrijven die willen groeien. Daarnaast huurt u hier een kantoorruimte op maat (100 - 1.000 m2). De uitstekende bereikbaarheid, met een ligging nabij de snelweg A270, is een pluspunt van deze locatie. Bovendien ligt Eindhoven Airport op een kleine 20 minuten rijden van dit kantoor.

Kantoorruimte huren in Nuenen kan al vanaf €360,- per maand

De beschikbare kantoorkamer, ook wel kantoorunit genoemd, van 26 m2 is te huur voor slechts €360,- per maand, terwijl u de kantoorkamer van 33 m2 huurt voor maar €585,- per maand. Voor een kantoorruimte van 66 m2 betaalt u maandelijks €1.165,-. Let op: huurcontracten zijn per 2 maanden opzegbaar. Besluit u om minimaal 1 of 2 jaar te huren in dit kantoor? Dan kan de korting op de huurprijs oplopen tot 20% á 30%!

Gebruik maken van receptiediensten en 24/7 toegang tot uw kantoor

De receptionisten zijn bereid om uw telefoon op te nemen en om uw post te verwerken. Werkt u graag buiten de traditionele kantooruren? Dan is het waardevol om te weten dat u 24/7 toegang tot uw kantoorruimte heeft. Bovendien is er vergaderruimte en koffie en thee. Daarnaast maakt u gebruik van spreekkamers in dit kantoor en op alle locaties van dit kantoorconcept (in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard).

Zoekt u een moderne en betaalbare kantoorkamer in Nuenen?

Wanneer u op zoek bent naar een kantoorruimte in Nuenen en u liever geen extreem hoge huurprijs betaalt, dan bent u in dit kantoorgebouw aan De Pinckart in Nuenen aan het juiste adres. Om écht een goede indruk te krijgen van dit kantoor, is het verstandig om een kijkje te nemen. Dit doet u door een gratis (!) rondleiding te plannen bij SKEPP, via het menu of deze pagina of door contact op te nemen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Pinckart 54

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen