Kantoorruimte huren Nijmegen Oost, Molenveldlaan 152

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Nijmegen, Groenewoudseweg 7 min. lopen (0,6 km)
 • Treinstation Nijmegen Heyendaal 16 min. lopen (1,2 km)
 • Park 6 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Molenveldlaan 152

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Molenveldlaan (Oost)

Binnen dit kantoorpand aan de Molenveldlaan zijn diverse kantoorruimten te huur. Het kantoorgebouw staat in de buurt Hengstdal, een gezellige buurt met vele gezellige restaurants als Restaurant Vesters. Ook bevindt de Albert Heijn zich om de hoek van het kantoorpand, ideaal om uit werk nog even boodschappen te halen.

Huurprijzen, kantoor Molenveldlaan, Nijmegen

In dit kantoorgebouw aan de Molenveldlaan in Nijmegen zijn momenteel alle kantoorruimten verhuurd. Niet gek, want je huurt hier op een werkelijke toplocatie. Maar niet getreurd, wie weet is er binnenkort weer een geschikte kantoorruimte vrij voor jouw onderneming. Houd daarom de pagina goed in de gaten.

Molenveldlaan: receptie met administratieve ondersteuning

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit pand aan de Molenveldlaan, maak je direct gebruik van alle standaard services en voorzieningen. Denk hierbij aan 24/7 toegang en de schoonmaakservice. Je ontvangt in dit kantoorpand, indien gewenst, ook nog administratieve ondersteuning, zoals postverwerking en telefoonbeantwoording. Misschien wel het meest bijzondere aan dit kantoorgebouw is dat het sinds 2011 officieel staat ingeschreven als rijksmonument.

Locatie en bereikbaarheid, Molenveldlaan, Nijmegen

Dit kantoorpand bevindt zich op een ideale locatie in Nijmegen voor zowel autoreizigers als treinreizigers. Vanaf de A15, A73 en A325 is het kantoorpand namelijk binnen 15 minuten bereikbaar. Met de trein kun je het beste reizen naar treinstation Nijmegen Heyendaal. Vanaf hier is het slechts 14 minuten lopen naar kantoor. Door de goede bereikbaarheid is dit ook een zeer prettige locatie om gasten te ontvangen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Molenveldlaan?

Word jij binnenkort de nieuwe huurder van een van de kantoorruimten? Kom dan eerst een keertje langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor gratis een rondleiding in.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Molenveldlaan 152 in Nijmegen Oost

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Nijmegen Oost!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Authentiek van buiten en modern van binnen wat uitstekend past bij de huisstijl en het imago van ons bedrijf. Daarnaast bevinden zich veel interessante bedrijven om mee te netwerken in dit kantoor.

Authentiek van buiten en modern van binnen wat uitstekend past bij de huisstijl en het imago van ons bedrijf.Daarnaast bevinden zich veel interessante bedrijven om mee te netwerken in dit kantoor. Voor een jong bedrijf als ons van grote waarde.

I

Echt prachtige uitstrlaing van het kantoorpand.

Ook fijn dat er een eetgelegenheid gevestigd is. Handig voor een zakenlunch bijvoorbeeld

L

Opvallend kantoorpand dat status geeft aan jouw onderneming!!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Molenveldlaan 152

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner