VERHUURD

Nijmegen Oost, Molenveldlaan 152

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Nijmegen Oost!

Kantoorruimte huren aan de Molenveldlaan (Oost)

Binnen dit kantoorpand aan de Molenveldlaan zijn diverse kantoorruimten te huur. Het kantoorgebouw staat in de buurt Hengstdal, een gezellige buurt met vele gezellige restaurants als Restaurant Vesters. Ook bevindt de Albert Heijn zich om de hoek van het kantoorpand, ideaal om uit werk nog even boodschappen te halen.

Huurprijzen, kantoor Molenveldlaan, Nijmegen

In dit kantoorgebouw aan de Molenveldlaan in Nijmegen zijn momenteel alle kantoorruimten verhuurd. Niet gek, want je huurt hier op een werkelijke toplocatie. Maar niet getreurd, wie weet is er binnenkort weer een geschikte kantoorruimte vrij voor jouw onderneming. Houd daarom de pagina goed in de gaten.

Molenveldlaan: receptie met administratieve ondersteuning

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit pand aan de Molenveldlaan, maak je direct gebruik van alle standaard services en voorzieningen. Denk hierbij aan 24/7 toegang en de schoonmaakservice. Je ontvangt in dit kantoorpand, indien gewenst, ook nog administratieve ondersteuning, zoals postverwerking en telefoonbeantwoording. Misschien wel het meest bijzondere aan dit kantoorgebouw is dat het sinds 2011 officieel staat ingeschreven als rijksmonument.

Locatie en bereikbaarheid, Molenveldlaan, Nijmegen

Dit kantoorpand bevindt zich op een ideale locatie in Nijmegen voor zowel autoreizigers als treinreizigers. Vanaf de A15, A73 en A325 is het kantoorpand namelijk binnen 15 minuten bereikbaar. Met de trein kun je het beste reizen naar treinstation Nijmegen Heyendaal. Vanaf hier is het slechts 14 minuten lopen naar kantoor. Door de goede bereikbaarheid is dit ook een zeer prettige locatie om gasten te ontvangen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Molenveldlaan?

Word jij binnenkort de nieuwe huurder van een van de kantoorruimten? Kom dan eerst een keertje langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor gratis een rondleiding in.

3 beoordelingen Molenveldlaan

Authentiek van buiten en modern van binnen wat uitstekend past bij de huisstijl en het imago van ons bedrijf. Daarnaast bevinden zich veel interessante bedrijven om mee te netwerken in dit kantoor.

Authentiek van buiten en modern van binnen wat uitstekend past bij de huisstijl en het imago van ons bedrijf.Daarnaast bevinden zich veel interessante bedrijven om mee te netwerken in dit kantoor. Voor een jong bedrijf als ons van grote waarde.

Echt prachtige uitstrlaing van het kantoorpand.

Ook fijn dat er een eetgelegenheid gevestigd is. Handig voor een zakenlunch bijvoorbeeld

Opvallend kantoorpand dat status geeft aan jouw onderneming!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!