Kantoorruimte huren Nijkerk, Meesterstraat 7

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Meesterstraat 7 in Nijkerk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Nijkerk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Meesterstraat (Nijkerk)

Huren in een fraai, modern kantoorgebouw? Dat kan aan de Meesterstraat in Nijkerk. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 1973. Het kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1112 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven, waaronder een architectenbureau, een kantoorruimte in dit kantoorpand. 

Huurprijzen, kantoor Meesterstraat, Nijkerk

Momenteel wordt er een kantoorruimte van 150 m2 aangeboden in dit kantoorgebouw. De huurprijs voor deze ruimte bedraagt slechts €875,- per maand. Je huurt hier normaal gesproken voor een langer termijn. Echter, huren tegen flexibele huurvoorwaarden behoort zeker tot de opties. Neem contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden. 

Meesterstraat: kantine, parkeergelegenheid en buitenplaats 

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan maak je direct gebruik van de aanwezige voorzieningen en services. Zo is er een kantineruimte aanwezig waar jij gezellig met je collega’s kunt lunchen. Daarnaast beschikt het kantoorpand over voldoende parkeergelegenheid, ideaal wanneer jij met de auto naar kantoor komt. Bovendien is er een verhard buitenterrein, een leuke plek om tijdens de pauze te zitten. 

Locatie en bereikbaarheid, Meesterstraat, Nijkerk

Dit kantoorpand, gelegen in het Industriegebied, is prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Zilverschoon. Vanaf deze bushalte is het slechts 16 minuten lopen naar kantoor. Reis je met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A28 en A1 in mum van tijd op kantoor. De buurt waarin het kantoorpand staat, is erg gezellig te noemen. Leuke restaurants als Grand Café ’t Regthuys liggen op loopafstand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Meesterstraat?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Meesterstraat in Nijkerk? Kom een kijkje nemen in dit kantoorpand! Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Meesterstraat 7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen